Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Erre tudtok válaszolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtreszelő kérdése:

Lányok! Erre tudtok válaszolni?

Figyelt kérdés

Van egy jóképű pasi és még értelmes is. Mi az az ok ami miatt nem jönnél vele össze, ha mondjuk épp nincs barátod? Kifogásokat várok, nem azt, hogy összejönnél vele.

Kort írjatok légyszi. Pasik ne írjatok, lányokra vagyok kíváncsi. Amelyik pasi ír az egy kretén :D

2011. jún. 24. 11:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
igazából ha külsőre be is jön egy pasi nekem, de mondjuk bunkó vagy beképzelt vagy van valami, amiért nem passzolnánk össze, akkor nem akarnék vele összejönni... bár valamennyit számít, de akkor sem minden a külső.
2011. jún. 24. 11:51
 2/24 A kérdező kommentje:
Mondom értelmes, nem bunkó, sőt...
2011. jún. 24. 11:52
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, hogy legyen humora, kedves legyen, és okos.A külső annyira nem is fontos nekem.

Ha ezt azért kérdezted, mert egy lány nem akar veled összejönni, lehet, hogy neki más tetszik.

2011. jún. 24. 11:53
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
akkor is lehet valamilyen (belső) tulajdonsága, amiért nem illünk össze, vagy nem vagyunk egy világ... pl ha szeret bulizni az nekem nem jönne be, mert én nem szeretek, és a buliba nagyobb az esély, h megcsalna, pláne ha inni is szokott, szóval nem tudnék bízni benne... de ez csak egy példa volt.
2011. jún. 24. 11:55
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért kérdeztem mert tetszik egy lány és nem jön össze. Hanem mert egy sem jön össze :D de komolyan :D
2011. jún. 24. 11:58
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
van az úgy, hogy adott egy jóképű, értelmes, mindeféle szempontból tökéletes férfi, és mégsem érzed, hogy akarod őt. megesik, nem vonzódik hozzád a lány szexuálisan.
2011. jún. 24. 11:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem például a kifejezetten jóképűnek mondott férfiak általában nem tetszenek.

Szóval attól, hogy jól néz ki egy pasi még közelről sem biztos, hogy kell nekem.

Most például rajongok egy vörös hajú, szeplős, de mégis nagyon szexis fiúért:))

2011. jún. 24. 12:03
 8/24 A kérdező kommentje:
Nevezzük átlagosan jóképünek a pasit, semmi kirívó :)
2011. jún. 24. 12:06
 9/24 A kérdező kommentje:
Áhh mindegy nem kaptam használható választ :). Csak simán vacak vagyok ezekszerint :D
2011. jún. 24. 12:07
 10/24 anonim ***** válasza:
Pl.hogy túl idős hozzám! :S
2011. jún. 24. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!