Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Erre tudtok válaszolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtreszelő kérdése:

Lányok! Erre tudtok válaszolni?

Figyelt kérdés

Van egy jóképű pasi és még értelmes is. Mi az az ok ami miatt nem jönnél vele össze, ha mondjuk épp nincs barátod? Kifogásokat várok, nem azt, hogy összejönnél vele.

Kort írjatok légyszi. Pasik ne írjatok, lányokra vagyok kíváncsi. Amelyik pasi ír az egy kretén :D

2011. jún. 24. 11:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
na mondjuk ez hasznos volt.
2011. jún. 24. 12:17
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk mert barátként tekintek rá és pasiként nem érdekel..
2011. jún. 24. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Elég annyi, hogy nem vagyok szerelmes belé, ezen nincs mit magyarázni. Lehet, hogy nem az esetem, nem az a jóképűség, ami nekem tetszeni szokott, nincs közös témánk, nem tetszik, ahogy viselkedik velem, nincs szíve.
2011. jún. 24. 12:40
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Talán épp azért nem jön össze, mert ilyen nagyon okos, jóképű és humoros pasinak tartod magad...Erre még nem gondoltál?
2011. jún. 24. 13:02
 15/24 A kérdező kommentje:

Nos az az igazság, hogy ezek tények, és nem csak az én véleményem. Meg tudom ítélni én is, de példá

ul más is aki ismer engem. Egyébként azok a lányok sem értik miért nincs b.nőm. aki a barátaim.

2011. jún. 24. 13:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy túlságosan ragaszkodó ha elkezdesz ismerkedni egy lánnyal?? Ha egy pasi úgy viselkedik mint egy pióca és folyamatosan a nyakamon lóg az nem túl előnyös..Jól esik a törődés de nem kell túlzásba vinni
2011. jún. 24. 13:35
 17/24 A kérdező kommentje:

Egyébként meg abszolút nem vagyok beképzelt, sőt...

Szeretek kedveskedni a lányoknak és tisztelem is őket.

2011. jún. 24. 13:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem ez sem jellemző rám, tudom, hogy milyen mikor megfolytanak a szeretettel.
2011. jún. 24. 13:37
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez egy nagyon jó kérdés, ha elvileg minden stimmel akkor fogalmam sincs mi lehet a baj h nincs barátnőd..lehet h egyszerűen csak még nem találtad meg a hozzád illőt..majd eljön,csak ne add fel a próbálkozást:)
2011. jún. 24. 13:39
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi :) eszemágában sincs feladni és optimista is vagyok
2011. jún. 24. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!