Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan 14-16 éves fiúk, akiknek NEM jönnek be a 3-4 évvel idősebb lányok?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a csaj nagyon dögös lenne és akarna tőletek valamit, megijednétek? :)2011. jún. 18. 22:44
1/24 anonim válasza:
Úgy gondolom egy velem egykorú(vagy kicsit fiatalabb) lány illene leginkább hozzám :)
17/F
2/24 anonim válasza:
Meglepődnék, de nem ijednék meg:D
3/24 anonim válasza:
Nem. Jól leszopatnám. Hallod 14évesen 16 éves csajnak? húhúhúhúúúú én nagyon örülnék. Azok jobbak mint az ilyen 14 éves csajoknak ha ott elöl 2 szúnyogcsípés van. Hátulról nem is beszélve
4/24 A kérdező kommentje:
első válaszoló: és ha álomnő lenne? :D de nem kapcsolatot szeretne veled?
2011. jún. 18. 22:48
6/24 anonim válasza:
Én meg azt szeretnék, azért mondtam ;) De lehet, hogy neki bejön, próbáld meg ;D
első
7/24 A kérdező kommentje:
utolsó nem értem a választ :D
2011. jún. 18. 22:52
8/24 anonim válasza:
Csak írtam, hogy én viszont kapcsolatot szeretnék.
első
9/24 A kérdező kommentje:
rendben :)
2011. jún. 18. 22:55
10/24 anonim válasza:
Nem, indok: Tapasztaltabb, érettebb nálam és idősebb szóval nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!