Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan v nagyon kevesen vannak olyan 17 éves v idősebb lányok akiknek nem volt még pasija?
Figyelt kérdés
Rajtam kívül nem átlagra vagyok kíváncsi hanem h itt hányan vagyunk.Aki az írja ide a korát és h mi az oka szerinte.2011. aug. 1. 14:49
2/11 anonim válasza:
Jelen!
Mert nem szeretem a nagy társaságot, és az olyan rendezvényeket, ahol az emberek 90 %-ának sör van a kezében.
20/L
3/11 anonim válasza:
Első! Én ezen már elgondolkodnék ennyi idősen... :D
4/11 A kérdező kommentje:
Nos nekem is ez az egyik oka
2011. aug. 1. 14:52
5/11 anonim válasza:
Hasonló okokból, mint a 2. hozzászóló.
19L
6/11 anonim válasza:
Én túlságosan visszahúzódó vagyok és nehezen is barátkozok másokkal. 19L
7/11 anonim válasza:
nekem sem, talán azért, mert félek, h átvernek, mert már elofordult sajnos, de viszont a kezdeményezéstol is félek, de minél elobb túl kell jutnom ezen, úgy érzem, mert ak sose lesz semmi :( 18/L
8/11 anonim válasza:
Nekem egyetlen egy komoly kapcsolatom sem volt még. De én pontosan tudom, hogy bennem van a hiba. Mégpedig: túl gyerekes vagyok és ezt a fiúk nem szeretik. Majd talán egy-két év múlva megkomolyodok és akkor jöhet a nagy szerelem. :)
18/L
9/11 anonim válasza:
Bocs hogy írok, tudom hogy lányok véleményére vagy kíváncsi, de azért hozzászólnék: nem volt még barátNŐM, mert én sem igazán vagyok társasági arc és kezdem azt látni hogy a környezetemben csak az tud faszagyerek lenni, aki kellőképpen szemét . Kérdem én, a lányok csak azokat a fiúkat veszik észre, akik társaikból csinálnak hülyét csak azért hogy észrevegyék? Mert ha minden képpen nagyvagány hülyegyereknek kell lennem és megaláznom barátaimat ahhoz hogy barátnőm legyen akkor inkább egyedül döglök meg.
10/11 A kérdező kommentje:
Te meg minek általánosítassz?És miért tőlünk kérdezed?Én nem tudom mert nekem sőt nekünk nem ezek a srácok kellenek!Mi pont attól félünk h ilyet fogunk ki és még a maradék önbizalmunk is romba döntik.Ugyanis én meg azt vettem észre h még a rendes srácok sem mindig rendesek csak annak álcázzák maguk.Az amit meg látsz az azért lehet mert 1:Azok a menők ne kérdezd miért.2:ők kezdeményeznek.Pl Adott egy rendes srác meg én tetszem a rendes srácnak de nem kezdeményez semmilyen formában tehát v észre sem veszem v ha észre veszem is neki tetszem de nem lehetek abban biztos várom h lép de nem lép.Aztán minden megszűnik.NEmtudom én nem hinném h szemétnek kéne lenni mert akkor a csajok is selejtek lesznek akit kifogsz hanem lépni kell vmilyen formában még csalódások után is.Ugyanis azok akik akora a srácokra buknak meg a bunkók mindig is elfogják takarni a rendesebb visszahúzódóbb normálisabb réteget.
2011. aug. 1. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!