Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled azokat a 16-17 éves lányokat, akiknek 20 évvel idősebb barátjuk van?
Én igen.1 az,h nem hiszek benne,mert egyszerűen különböző körökben forognak a koruk miatt,tehát nincs közös téma,közös jövő se nagyon a korkülönbség miatt.Mindannyian tudjuk h az ilyen kapcsolatok miért vannak...mind2 fél hibás,a férfi azért,mert vagy egy perverz állat,v vmi agyilag defekt és a saját korosztályában nem talál párt és így éli ki a hiányát,a lány meg azért,mert azért sztem senki nem olyan naív,h ne tudná miért van vele egy idősebb ffi.
20/L
Nem ítélem el. sőt..
Egy 16-17 éves lánynak szerintem normális ha mondjuk a barátja 22éves... A lányok érettebben, mint a fiúk, szerintem kell annyi korkülönbség. Mondjuk azért ha a pasi 30éves az már túlzás
Azért kíváncsi lennék hogy a 16 éves lány amikor 40 éves asszony lesz,akkor mennyire fogja élvezni egy 60 éves öregember rigolyáit..Egy 40 éves nő még igényli a szexet,és a szórakozást.(itt nem discora gondolok)Egy 60 éves ember meg örül ha otthon pihenhet...
Van 1-2 ismerősöm ahol a feleség 20-25 évvel fiatalabba férjnél..Bizony mindegyiknél gond most a korkülönbség,mert ők még nem érzik öregnek magukat ellenben a férjük igen...
Szóval az ilyen kapcsolat nem igazán jó...de mindenki úgy él és avval akivel akar...Ha nekik jó,én nem ítélem el,ahogy azt sem ha a feleség idősebb 10 évvel a férjénél..
azzz...majd jönnek osztani a tizenévesek a hülye huszonéves fejünket mint ált.itt mindig :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!