Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítéled azokat a 16-17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled azokat a 16-17 éves lányokat, akiknek 20 évvel idősebb barátjuk van?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért? Szerinted normális egy ilyen kapcsolat? (minél több ember véleményére lennék kíváncsi)
2010. febr. 8. 17:09
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Hogy gondolod? Melyik fél a hibás?
2010. febr. 8. 17:11
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
mind2
2010. febr. 8. 17:12
 3/31 anonim ***** válasza:
89%
sztem a pasi. 1 36 éves pasas ne jarjon 1 16 évessel. nem tudom, mit szolna, ha a lanya lenne ilyen helyzetben. de sztem ilyen esetben a lany szülei is hibásak lehetnek. mert normalis szülő nem engedélyez 1 ilyen kapcs. ot. ha kicsit idősebb a lany, mondjuk, 20 éves, akkor ok. de sztem ugy is sok. :S
2010. febr. 8. 17:12
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy nevezik, hogy apakomplexus. Nem elítélem inkább sajnálom azokat a lányokat.A férfiakat elítélem mivel kihasználják a helyzetüket.
2010. febr. 8. 17:14
 5/31 anonim ***** válasza:
76%

Én igen.1 az,h nem hiszek benne,mert egyszerűen különböző körökben forognak a koruk miatt,tehát nincs közös téma,közös jövő se nagyon a korkülönbség miatt.Mindannyian tudjuk h az ilyen kapcsolatok miért vannak...mind2 fél hibás,a férfi azért,mert vagy egy perverz állat,v vmi agyilag defekt és a saját korosztályában nem talál párt és így éli ki a hiányát,a lány meg azért,mert azért sztem senki nem olyan naív,h ne tudná miért van vele egy idősebb ffi.

20/L

2010. febr. 8. 17:16
 6/31 anonim ***** válasza:
54%

Nem ítélem el. sőt..

Egy 16-17 éves lánynak szerintem normális ha mondjuk a barátja 22éves... A lányok érettebben, mint a fiúk, szerintem kell annyi korkülönbség. Mondjuk azért ha a pasi 30éves az már túlzás

2010. febr. 8. 17:17
 7/31 anonim ***** válasza:
81%
utolsó, 20 évről volt szó, nem arrol, h a pasi huszonegynehany. szal, sztem igenis, h sok. de hat majd jönnek az okosok, h " de hát, ha szeretik 1 mast.. " bla.. fuuj.
2010. febr. 8. 17:18
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék hogy a 16 éves lány amikor 40 éves asszony lesz,akkor mennyire fogja élvezni egy 60 éves öregember rigolyáit..Egy 40 éves nő még igényli a szexet,és a szórakozást.(itt nem discora gondolok)Egy 60 éves ember meg örül ha otthon pihenhet...

Van 1-2 ismerősöm ahol a feleség 20-25 évvel fiatalabba férjnél..Bizony mindegyiknél gond most a korkülönbség,mert ők még nem érzik öregnek magukat ellenben a férjük igen...

Szóval az ilyen kapcsolat nem igazán jó...de mindenki úgy él és avval akivel akar...Ha nekik jó,én nem ítélem el,ahogy azt sem ha a feleség idősebb 10 évvel a férjénél..

2010. febr. 8. 17:19
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

azzz...majd jönnek osztani a tizenévesek a hülye huszonéves fejünket mint ált.itt mindig :D

20/L

2010. febr. 8. 17:19
 10/31 anonim ***** válasza:
76%
ugy imadom, amikor jönnek 14-15 évesen, h de hat ők érettek.. áá, utálom a tiniket!!
2010. febr. 8. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!