Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled azokat a 16-17 éves lányokat, akiknek 20 évvel idősebb barátjuk van?
Elítélem, mert egy 36-37 éves férfi nemillik egy 16-17 éves lány mellé. Más korosztály, nincs közös téma.
Szerintemaz is egyértelmü, hogy mit akar a férfi.
Írták, hogy majd jönnek osztani a tizenévesek. Én is úgy gondolom, hogy nem normális az ilyen kapcsolat, pedig 17 éves lány vagyok.
Félreolvastam a kérdést, úgy értelmeztem hogy akinek 20évesnél idősebb barátja van. De így, hogy normálisan felfogtam a kérdést:D, így természetesen igennel válaszolok. Egy 20évvel idősebb férfinek nem kellene kihasználni egy 16-17éves lányt... a lányoknak pedig remélem van annyi eszük, hogy nem ilyenekkel állnak le, hanem korban hozzá illő fiúkkal...
17:17es
19:29
Ezt most nem értem. Nem én vagyok ilyen helyzetben, én csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére, mert mostanában sokat hallani ilyenről, és nem mellesleg az én közvetlen környezetemben is találkoztam múltkor egy ilyennel.. Leginkább azt nem értem, hogy miért nyafizna a pasi a gumi miatt? Ez alap. Enélkül egy normális ember nem kezd bele a dologba, főleg nem az elején.. Vagy ez csak az én tapasztalatlanságom? Am. Köszi mindenkinek a választ, várom a továbbiakat..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!