Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek az idösebb pasik tettszenek?
Vannak. Sajnos. Nem is kevesen.
17/F magányos
ma 11:11
Csak akkor nem tudom minek van a sok bunkó ember aki ezekre mindig azt mondja hogy az apja lehetne illetve,csak a pénzre hajt a csaj,meg nagy a korkülömbség,illetve miért nem válogat a hasonló korosztályból?
ma 11:16
Mit üzennél azoknak akik ellenzik az ilyen kapcsolatokat?
Nekem van egy barátnőm 30 évvel idősebb a pasija...Nem tudom szerintem ez már beteges dolog !! Idősebb a pasi a saját apjánál ! Lehet érettebbek 10-15 évvel az idősebb pasik , de érdeklődési körük az már teljesen más bárhogy is nézzük...
Akárhogy nézem ennél a barátnőmnél pl két generációval idősebb a pasija ...
Nem tudom elítélni az ilyen lányokat, lelkük rajta, de azt sem hiszem el, hogy nem lehet találni egy pár évvel idősebb ( nem 15-20 évvel idősebb) pasit , aki megfelel minden elvárásuknak ! Aki keres az talál !
Én csak azt nem értem, hogy most ok, hogy huszon évesen elvannak és szerelmesek egy 35-40 éves pasiba, de ha a csajok lesznek majd 40-45 évesek akkor egy nagypapa oldalon fognak boldogan élni, mert ezt kötve hiszem !
28/L
Igen! Sajnos nekem mindig a fiatalabb lányok tettszetek!
Mivel bennük van v mi gyermeki! És a korombeli lányoknál ez mintha kihalt volna! 32 vagyok amúgy! de én 18-20 közötti lányokra gondolok.. És állandóan arról megy a rizsa hogy hozzám még fiatal,meg nem hozzám való,stb..Csak az a frcsa hogy én sose szóltam bele mások dolgába,akkor ezt ők miért nem tudják betartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!