Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek az idösebb pasik tettszenek?
ma 11:19
irtam
ma 12:13
Sokan mondják hogy a 20 éves fiú korosztály azok komolytalanok,mert még most élik ki magukat..És ez igaz is!
Ne haragudj, de amit te érzel, az tényleg nem megszokott. Nagyjából az apakomplexus ellentettje, a pedofilok is a gyermeki ént szeretik a fiatalabbakban.
Nem véletlenül szólnak be, az egy dolog, ha egy nő azért keres idősebbet, mert az tapasztaltabb és érettebb, megint más ha apakomplexusa van, de sajnos az idősebb korosztályra jellemzőbb, hogy nem akarnak bonyolult kapcsolatot, és az ő korukban általában már csak olyat lehet, ahol volt a nő életében már válás vagy gyerek. Persze, egyszerűbb egy fiatallal.
Ez is csak menekülés. Én már nagyjából kinőttem ebből(korábban vonzottak az idősebb férfiak), nálam már 27 a max, akivel még ismerkednék, de örülnék valami még közelebbinek életkorilag, nehogy azért akarjon, mert fiatal vagyok. 20/L
ma 12:21
V mit tisztázzunk már!
Mert itt az oldalon annyi szánalmas ember van hogy az már köpedelem.."A pedofil nemileg érettlen KISKORÚ lányokhoz szexálisan vonzodó egyén" 18-20 az hol kiskorú már? Illetve tdod mit jelent megtartani a gyermeki mosolyod és éned?
Nálam ez pont fordítva van. Pedig amit mondtok logikus lenne, hogy az idősebbek életszerűen gondolkoznak. De én sokkal jobban kijövök az 1-2 évvel fiatalabb srácokkal :D
Persze nem az idióta "kiafaszagyerek" barmokra gondolok....
19/l
Szerintem azt is tisztázni kellene, hogy mi is az apakomplexus és a pedofil szó jelentése. (az már más kérdés, hogy ki mit tart soknak)
Valamint azt is, hogy a kiskorú és a fiatalkorú között mi a különbség.
Személy szerint a kérdező 12:27-es válaszával egyetértek.
A másik személyt nem kell bírálni, csak azért mert nem egyezik a véleményünk az övével.
Ha valakinek úgy a jó, hogy pl.: 15 évvel idősebb/fiatalabb társa van, akkor az az Ő dolga. És nem kell itt jönni az apakomplexus és egyéb jelzőkkel. Különben is cigányéknál és alsóbb társadalmi rétegekben (de ott sem mindenhol)szokás, hogy tizenévesen lesz gyerekük. 10-15 év az ÉN VÉLEMÉNYEM szerint nem sok. Fölötte viszont igen.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: Én is az idősebb férfiakat kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!