Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejönne velem? 13/L
igzuk van az előtem szólknak!mivel szerinte te se örülnél neki ha veled csinálná ezt!
egyszer úgy is te leszel az ő helyében,fájni fog ezt garantálhatom.nem lesz halálos de zt kívánod bárcsak megölne kín!Ha ez megtörtént ne csodálkozz h 1. sorból nézi,nem nevet ki de szemrebbenés nélkül nézi végig,mikor a végső csapást méri rád egy olyan srác mint amilyen lány te vagy!(tapasztalatból toom hogy fáj mert velem is játszottk,és naiv voltm eleinte)
Senki sem olyan "tárgy" akivel JÁTSZANI lehet!mert ha olyan kell vegyél magadnak egy barbit!!!
Tudom, már régi a kérdés, de azóta mi történt?
Amúgy szerintem sem a fiú, hanem csak úgy maga a gondolat tetszett, hogy -úristen, van pasim, ez de menő!!
Bocs, ha megsértelek, de én sem jönnék össze veled a fiú helyében még egyszer, mert a múltat már nem tudod visszaforgatni és azért nagyon nem mindegy, hogy előtte kétszer összetörted a szívét (kivéve, ha ő is csak annyira gondolta komolyan ezt az egészet, mint te) és ezek után már ne várd, hogy megbízzon benned.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!