Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejönne velem? 13/L
Figyelt kérdés
Van egy srác(13)az osztályomban aki bejön már kétszer jártam vele és mindkétszer én dobtam. Amikor nemjárok vele olyan érzés h nagyon szeretnék járni vele és hogy szeretem de amikor járok vele ez elmúlik.Ő azt mondja már nem jönne össze velem (ezután mondtam neki hogy a szívem mélyén még szeretem)mert h változtam de senki nem így látja kedves velem ,sms-ezik nekem ,szemezünk ,mosolygunk egyszóval nem olyan mintha nem akarna járni velem. Szerintetek összejöhet harmadszor?2011. jún. 18. 18:42
1/13 anonim válasza:
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy:
1. Túl fiatal vagy még egy kapcsolathoz.
2. A járás a szerelmen és a kölcsönös tiszteleten alapul, nem egy szó amivel dobálózni lehet.
Csak azt tudom mondani, hogy ne csodálkozz ha már
2/13 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy nem fog összejönni. Továbbá reménykedek abban is, hogy valami srác eljátsza veled ugyan ezt és szenvedni fogsz...
3/13 anonim válasza:
Bocsi, de te nem vagy normális. :D Dobod 2x, hogy aztán harmadjára is kidobjad? Remélem tényleg nem akar veled összejönni megint, de ha megkérdezné, akkor tégy neki egy szívességet, és utasítsd vissza. Jobb lesz neki így. :)
4/13 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. :D
5/13 anonim válasza:
> Szerintetek összejöhet harmadszor?
Szerintem nem kellett volna kétszer elb*szni.
6/13 mimano válasza:
Igen, igaza van az előttem szólóknak...megérdemelnéd, hogy ezt visszakapd! Nem lehet, így szórakozni az emberekkel!!!
7/13 anonim válasza:
Mindent elmondtak már elöttem... Röhejes vagy kislány..
8/13 anonim válasza:
Ha eddig kétszer jártál vele és egyszersem érezted hogy tényleg vele akarsz lenni, akkor miből gondolod hogy harmadszorra nem dobnád ki? Ha van egy kis esze, nem hagyja hogy játszogass vele.
9/13 anonim válasza:
Takony kölykök.
Kissé lazán dobálóztok ilyen szavakkal, hogy szerelem, szeretem, járunk...
10/13 anonim válasza:
Te még fiatal vagy, inkább a szerelembe vagy szerelmes, mintsem a fiúba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!