Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon csúnya vagyok, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya vagyok, hogyan pasizzak be?

Figyelt kérdés
Tizenéves lány vagyok. Voltak már pasijaim, de netről ismertem meg őket, és egytől egyig perverz állatok voltak, még egyszer nem fogok neten ismerekedni (gondolom utánam ők se...). Alkatilag sem vagyok annyira húdevékony, de a fő gond a képem. Se smink, se haj nem segít rajta, akkor is szebb lennék, ha nem lenne fejem. Jobb tanácsokat várok annál, hogy legyen önbizalmam, mert hiába van, azt fél órán belül kegyetlenül lerombolják. Amúgy leszámítva azokat, akik csak csini barátnőt akarnak, jól kijövök a fiúkkal. De mindnek van barátnőjük, engem meg ált. csak zsebkendőnek használnak. Nagyon közel állunk egymáshoz, de a külsőm miatt nem tudnak/nem mernek belémszeretni. Olyan a viszonyunk, mintha testvérek lennénk. Mások elmondása szerint amúgy okos, vicces, szeretnivaló stb csaj vagyok, de hogy szép azt sosem mondta még a saját anyám se (legfeljebb gúnyból). Az ellenkezőjét viszont rengetegen... Mostanában eléggé be vagyok depizve a dolog miatt, főleg mert tetszik valaki, aki hihetetlen jól néz ki (bár nem ezért szeretem) és tök reménytelen. Szűzen fogok meghalni, vagy mégis mi lesz? Ráadásul van egy nővérem, aki amellett, hogy kétszer jobb mindenben mint én, nagyon dögös is, és még csak nem is az a beképzelt fajta, hanem kedves és szerény, és ha valakit mégis sikerülne szereznem, ha megismerné a nővérem, biztos, hogy otthagyna érte... mellette meg egy genetikai hulladéknak érzem magam, aki meg sem érdemli, hogy éljen...://
2008. febr. 22. 17:19
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
100%
Én is eléggé csúnya vagyok változtatok magamon mindíg valamit haj stb.. de nem segít. A férjem kifejezetten helyes pasi és már lassan 20 éve együtt vagyunk. A barátnőm direkt ronda pasihoz ment férjhez hogy az biztos nem fog félrelépni. A hapsi egy év múlva ott hagyta egy másik nőért.. tehát fel a fejjel.
2012. márc. 26. 14:54
 32/38 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem nem létezik olyan , hogy csúnya ember. Mindenki szép a maga módján!
2012. ápr. 5. 15:24
 33/38 anonim válasza:
0%
nézd meg a rondarandi.hu -t
2012. máj. 5. 17:44
 34/38 anonim ***** válasza:
74%

Ez olyan szomorú..de biztos nincs így. Ha gondolod segíthetek neked, hogy végre rájöjj hogy nincs olyan hogy valaki csúnya. :)

Van skyped?:)

16/l

2013. jan. 27. 16:20
 35/38 anonim válasza:
100%

Szia kérdező :)

Végigolvastam a válaszokat, és meglepődtem, hogy a kérdésedet 6 éve tetted fel, és még ebben az évben is érkezett rá válasz.

A probléma tehát sok ember foglalkoztat. Szerepe van ebben a médiának is,meg a fotoshoppal korrigált képeknek, hiszen a tükörbe nézve nagyom másnak látja magát az ember.

Én már nyugdíjas korú nő vagyok, és mindig inkább csinos voltam, mint szép, állítólag jól tartom magam most is. Mégis, az idős embernek is jóval nehezebb, kevésbé figyelnek rá, sokszor NEM FIGYELNEK rá. Mit számít egy öreg nyanya véleménye. Az érvényesülés szempontjából fontos a megjelenés, ez sajnos így van. A csinos, szép és fiatal embereknek könnyebb dolguk van. De senki sem marad csinos, szép és fiatal. Ezek múlandó dolgok.Ha a megjelenésed ápolt, ha odafigyelsz magadra, az étkezésedre, és a képességeidet kihasználod, megtalálod a helyed a világban. A többi nő?? Ugyan. Mindegyiknek megvan a maga gondja. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és hozd ki magadból a lehető legtöbbet, és legyél boldog, használd ki a fiatalságodat. Kíváncsi vagyok, most, ennyi év után, mit gondolsz saját magadról? Remélem már van társad, de ha nincs, majd lesz!

2013. máj. 10. 17:15
 36/38 anonim válasza:
69%

De furcsa látni,hogy ennyi év után is érkeznek váalszok,ráadásul milyen vegyes a felhozatal a korosztályokat illetően..:)

Lásd: 16 éves lány és egy idősebb néni válasza..

Amúgy tényleg nincs olyan,hogy csúnya ember.Mindenki szé pa maga módján,ráadássul a belső nagyon sokat ront vagy javít a külsőségeken is..Ha valakit megszeretsz a belsője miatt,azt úgy fogod szeretni ahogy van,ha csúnya ha nem..neked ő szép lesz akárhogy is néz ki..:)

Amúgy én is kíváncsi lennék,hogy mi a helyzet a kérdezővel,csak kíváncsiságból:D

2014. jan. 9. 17:49
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Sőt! Akkor már ebben az évben is érkezzenek válaszok! Én is kíváncsi lennék kérdező, hogy jobbra fordult-e már a sorsod? De nem hiszem hogy a kérdésünkre kapunk választ :(
2015. nov. 23. 20:53
 38/38 anonim válasza:
100%
Kivancsi vagyok kedves kerdezo, hogy igy bő 15 ev utan mit gondolsz most magadrol? Van parod? Egyebkent teljesen igaz az a gondolat, hogy a szepseg belulrol sugarzik. Gondold el, kinek kellene egy olyan lany/fiu aki lehet h jol nez ki, tokeletes az alakja, van penze, de belulrol rohad... Ezen gondolkozz el
2023. máj. 29. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!