Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya vagyok, hogyan pasizzak be?
Ez olyan szomorú..de biztos nincs így. Ha gondolod segíthetek neked, hogy végre rájöjj hogy nincs olyan hogy valaki csúnya. :)
Van skyped?:)
16/l
Szia kérdező :)
Végigolvastam a válaszokat, és meglepődtem, hogy a kérdésedet 6 éve tetted fel, és még ebben az évben is érkezett rá válasz.
A probléma tehát sok ember foglalkoztat. Szerepe van ebben a médiának is,meg a fotoshoppal korrigált képeknek, hiszen a tükörbe nézve nagyom másnak látja magát az ember.
Én már nyugdíjas korú nő vagyok, és mindig inkább csinos voltam, mint szép, állítólag jól tartom magam most is. Mégis, az idős embernek is jóval nehezebb, kevésbé figyelnek rá, sokszor NEM FIGYELNEK rá. Mit számít egy öreg nyanya véleménye. Az érvényesülés szempontjából fontos a megjelenés, ez sajnos így van. A csinos, szép és fiatal embereknek könnyebb dolguk van. De senki sem marad csinos, szép és fiatal. Ezek múlandó dolgok.Ha a megjelenésed ápolt, ha odafigyelsz magadra, az étkezésedre, és a képességeidet kihasználod, megtalálod a helyed a világban. A többi nő?? Ugyan. Mindegyiknek megvan a maga gondja. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és hozd ki magadból a lehető legtöbbet, és legyél boldog, használd ki a fiatalságodat. Kíváncsi vagyok, most, ennyi év után, mit gondolsz saját magadról? Remélem már van társad, de ha nincs, majd lesz!
De furcsa látni,hogy ennyi év után is érkeznek váalszok,ráadásul milyen vegyes a felhozatal a korosztályokat illetően..:)
Lásd: 16 éves lány és egy idősebb néni válasza..
Amúgy tényleg nincs olyan,hogy csúnya ember.Mindenki szé pa maga módján,ráadássul a belső nagyon sokat ront vagy javít a külsőségeken is..Ha valakit megszeretsz a belsője miatt,azt úgy fogod szeretni ahogy van,ha csúnya ha nem..neked ő szép lesz akárhogy is néz ki..:)
Amúgy én is kíváncsi lennék,hogy mi a helyzet a kérdezővel,csak kíváncsiságból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!