Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon csúnya vagyok, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya vagyok, hogyan pasizzak be?

Figyelt kérdés
Tizenéves lány vagyok. Voltak már pasijaim, de netről ismertem meg őket, és egytől egyig perverz állatok voltak, még egyszer nem fogok neten ismerekedni (gondolom utánam ők se...). Alkatilag sem vagyok annyira húdevékony, de a fő gond a képem. Se smink, se haj nem segít rajta, akkor is szebb lennék, ha nem lenne fejem. Jobb tanácsokat várok annál, hogy legyen önbizalmam, mert hiába van, azt fél órán belül kegyetlenül lerombolják. Amúgy leszámítva azokat, akik csak csini barátnőt akarnak, jól kijövök a fiúkkal. De mindnek van barátnőjük, engem meg ált. csak zsebkendőnek használnak. Nagyon közel állunk egymáshoz, de a külsőm miatt nem tudnak/nem mernek belémszeretni. Olyan a viszonyunk, mintha testvérek lennénk. Mások elmondása szerint amúgy okos, vicces, szeretnivaló stb csaj vagyok, de hogy szép azt sosem mondta még a saját anyám se (legfeljebb gúnyból). Az ellenkezőjét viszont rengetegen... Mostanában eléggé be vagyok depizve a dolog miatt, főleg mert tetszik valaki, aki hihetetlen jól néz ki (bár nem ezért szeretem) és tök reménytelen. Szűzen fogok meghalni, vagy mégis mi lesz? Ráadásul van egy nővérem, aki amellett, hogy kétszer jobb mindenben mint én, nagyon dögös is, és még csak nem is az a beképzelt fajta, hanem kedves és szerény, és ha valakit mégis sikerülne szereznem, ha megismerné a nővérem, biztos, hogy otthagyna érte... mellette meg egy genetikai hulladéknak érzem magam, aki meg sem érdemli, hogy éljen...://
2008. febr. 22. 17:19
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
4%
szerintem öld meg magad.
2008. máj. 27. 20:37
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Pont ugyanez a bajom, csak én meg pont vékony vagyok..nagyon...nekem is van egy nagyon szép nővérem és mindenhogy nagyon csúnya vagyok,senki sem mondta, hogy szép vagyok, viszont nagyon sokan hogy csúnya.....én annak is érzem magam nem tudom vele mit csinálni nincs önbizalmam! állandóan amikor vki az utcán,iskolában, buszon röhög úgyérzem, hogy rajtam és sztem tényleg így van...ÉN is megpróbálom növelni az önbizalmam! rem. sikerül! sok sikert neked is...
2009. febr. 23. 18:12
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Fogyás, új haj, tanulásra koncentrálás stb.

Nos, nekem a gimi fele így ment el, csúnya lány voltam és igyekeztem felturbózni magam.

De attól soha nem lett senkim.

Most 24 éves vagyok, semmi nem változott, csak annyi, hogy baromira nincs kedvem megint elkezdeni a turbózást. Nem hiszek benne, hogy -5-10 kilótól hirtelen sikerül az, ami az elmúlt 10 évben nem akart sikerülni.

Megkeseredtem. Tudtok tanácsot adni?

2009. márc. 6. 10:15
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
elöször is a szépség fogalma relatív...a lényeg,h te belülről mit érzel,mindenki valaki számára szép..és előbb-utóbb jönni fog az a személy,aki mellett boldog leszel,családot alapítasz....az h frizurát váltasz, kozmetikushoz jársz sokat segíthet,de legfőképpen a belső érzéseidnek,szerintem mindenki volt ugy h már egy uj frizi után teljesen fel volt dobodva,kisugárzása is megváltozott stb.....
2009. márc. 6. 13:27
 25/38 anonim ***** válasza:
49%
mutass magadról képet! megmondjuk a véleményünkeet, biztos nem vagy ronda!
2009. júl. 10. 15:00
 26/38 anonim válasza:
7%
Ha randa vagy akkor sehogy. Majd egyszer jön pasiba is egy randa és happy end. :)
2010. aug. 12. 16:39
 27/38 anonim válasza:
100%
Húú de régi ez a kérdés...de sebaj, mert válaszolok így is, hátha még figyelemmel kíséred. Én is hasonló problémákkal küzdöttem régebben...csúfoltak, és kinevettek az arcom miatt, meg amiatt, hogy "elöl deszka, hátul léc" voltam, és nagyon nehezen éltem meg ezeket a helyzeteket, és ez az általános iskoláról csak továbbszállt középiskolára, és folytatódott minden onnan, ahol abbahagytam. Mindig feltettem magamnak a kérdést, hogy mi lehet velem a baj, amikor volt barátom is, és barátnőm is azt mondta rám, hogy szép vagyok. Idővel sikerült ezt a problémát korrigálni...de sajnos nem teljesen. Rájöttem az idők során, hogy itt a gondolataimmal van a probléma. Teszteltem, és bebizonyíthatom, hogy a kisugárzás, a magadról alkotott gondolatok rengeteget számítanak - alig ha nem: mindennek ez a mozgatóereje. Vegyünk egy rossz napot, amikor bal lábbal kelek, és tükörbe nézek, és csúnyának látom magam. Kimegyek az utcára emberek közé, és mit kapok? Kinevtnek, kibeszélnek, megvető pillantásokkal néznek rám. Legalábbis én ÍGY ÉLEM MEG. Vagy vegyünk egy teljesen shiny napot, amikor felkelek, tükörbenézek, és azt látom, hogy hmm...ma egészen jól nézek ki. Tetszik a szemem, mert különleges, tetszik a szám, mert ilyen csak nekem van, tetszik az arcformám, mert szerintem szép...tetszik, hogy ilyen fehér a bőröm...ok. Kimegyek az utcára ezekkel a gondolatokkal...(persze nem kell mindig erre gondolni :) és mit kapok? Igen csak pozitív visszajelzéseket...szemezek a metrón, látom, hogy tetszem az embereknek. Hogy lehet az akkor, ha csúnya vagyok egyik nap, hogy a másik nap szép? És az, hogy a barátaim, és a barátom szemében is szép vagyok? A válasz a magadról alkotott kép. És a magadról alkotott kép negatív végkifejlete, a rossz környezetednek tudható be. Hogy nem becsülnek meg eléggé, és abban a hiszemben nőttél fel, hogy nem vagy elég jó, és ezáltal magad sem becsülöd. És gondolj csak arra: miért van az, hogy beszólogatnak egy önbizalomhiányosnak, és miért van az, hogy egy egészséges öntudattal rendelkező embernek, aki leszarja, hogy ki mit gondol róla, sosem fognak beszólni az utcán rajokban közlekedő, feltehetőleg intelligens, és magukról sokat gondoló emberek, fiatalok? Azért van, mert szerintem az ember gyengeségei, ha meghatározóak az életében, látszanak, és egy tekintettel már képes vagy sugározni a gondolataid a világ felé. Ösztönszerűen megérzik, és megragadják a gyengepontod, mert máshoz nem is értenek, és csak is azért bántanak, mert nem akarnak jót, és soha nem is akartak. És aki nem akar jót, aki csak bántani akar, az nem szeret, sőt...valamiért nem kedvel, és nem is akar megkedvelni. De kérdezem én: ha valaki nem szeret, az számít bármit is az életedben? Nem. Szóval minden azon múlik, hogy találj magadnak egy rendes srácot, aki szeret, és biztosan tetszeni fogsz neki. És ha elhiszed magadról, hogy szép vagy, akkor más is elhiszi majd rólad. Tudom, hogy nem így látod magad, és a környezeted is azt sulykolta beléd, hogy csúnya vagy. De felháborít, hogy ezt egyáltalán valaki megmeri tenni egy embertársával. A lányokat se, és a fiúkat se arra kellene nevelni, hogy kinézet alapján ítéljenek, és csak ez legyen számukra a fontos...a szépség is múlandó, minden mással együtt, ha valaki csak erre alapoz. De az igazi szépség nem az űrtől keletkezik, hanem attól aki, és ami vagy, és attól, hogy elhiszed magadról, hogy mennyire szép is vagy. Én azt tanácsolnám, ha még olvasod a válaszokat, hogy keresd meg azt, ami benned szép (a külsődre is gondolok) és tégy meg mindent azért, hogy még szebbnek lásd magad. Foglalkozz magaddal, sportolj, sétálj, kirándulj sokat, és ne adj azok véleményére, akik csak azt akarják, hogy szomorkodj, mert csak abban lelik örömüket. És a környezeted is problémás: aki bánt ezzel, az nem a barátod, és soha nem is volt az. Jól gondold át, kinek a szavára adsz! :) De a lényeg: senki kedvéért ne hidd el magadról egy percig sem, hogy csúnya vagy. :)
2010. szept. 17. 06:10
 28/38 szandrus120 válasza:
74%
Mondjuk én fiattalabb vagyok mint te de énis szoktam ezt érezni hogy csunya vagyok.Bár nekem is volt már barátom,és a suliban van aki azt mondja csunya vok van aki azt mondja hogy szép vok.Szóval én eldöntötem hogy élem az életem amilyen vagyok ugyis változni fogok és aki szeret az igy szeret aki meg nem az nem ennyi.Am egyet értek 1pár emberrel aki elöttem írt:)Sok sikert:)
2010. dec. 16. 20:47
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
kérdező megoldódott a problémád?sikerült találni 1 rendes fiút?
2011. márc. 29. 14:28
 30/38 anonim válasza:
49%
szia!ha csak azt akarod,akkor irj nekem!!
2011. okt. 14. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!