Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon csúnya vagyok, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya vagyok, hogyan pasizzak be?

Figyelt kérdés
Tizenéves lány vagyok. Voltak már pasijaim, de netről ismertem meg őket, és egytől egyig perverz állatok voltak, még egyszer nem fogok neten ismerekedni (gondolom utánam ők se...). Alkatilag sem vagyok annyira húdevékony, de a fő gond a képem. Se smink, se haj nem segít rajta, akkor is szebb lennék, ha nem lenne fejem. Jobb tanácsokat várok annál, hogy legyen önbizalmam, mert hiába van, azt fél órán belül kegyetlenül lerombolják. Amúgy leszámítva azokat, akik csak csini barátnőt akarnak, jól kijövök a fiúkkal. De mindnek van barátnőjük, engem meg ált. csak zsebkendőnek használnak. Nagyon közel állunk egymáshoz, de a külsőm miatt nem tudnak/nem mernek belémszeretni. Olyan a viszonyunk, mintha testvérek lennénk. Mások elmondása szerint amúgy okos, vicces, szeretnivaló stb csaj vagyok, de hogy szép azt sosem mondta még a saját anyám se (legfeljebb gúnyból). Az ellenkezőjét viszont rengetegen... Mostanában eléggé be vagyok depizve a dolog miatt, főleg mert tetszik valaki, aki hihetetlen jól néz ki (bár nem ezért szeretem) és tök reménytelen. Szűzen fogok meghalni, vagy mégis mi lesz? Ráadásul van egy nővérem, aki amellett, hogy kétszer jobb mindenben mint én, nagyon dögös is, és még csak nem is az a beképzelt fajta, hanem kedves és szerény, és ha valakit mégis sikerülne szereznem, ha megismerné a nővérem, biztos, hogy otthagyna érte... mellette meg egy genetikai hulladéknak érzem magam, aki meg sem érdemli, hogy éljen...://
2008. febr. 22. 17:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%

Én meg pont hogy nem ezt javaslom!!! Hogy olyan elfoglaltságot találj magadnak, amit egyedül kell csinálni,hogy ne kelljen közösségbe járnod!

Te magad mondtad hogy tök sok barátod van,viccesnek,jófejnek tartanak. Nehogymár megszakítsd velük a kapcsolatot! Az előző tanács sztem marhaság...

És én is azt tudom mondani,hogy fel a fejjel! Van egy ismerősöm, 18 éves koráig láttam mert egy középsuliba jártunk! Bűnronda volt ha lehet ilyet mondani, és pasi.

Aztán kb 2 évvel a középsuli után taliztunk, véletlen! És nem ismertem vna fel, ha nem jön oda hozzám hogy: "Helló Timi, Boni vagyok" :o :O oh mondom igen?

hernyóból pillangó... kb.... Nem vagy te sem kifutva az időből,ne göröcsölj ilyen dolgokon! Légy életvidám (komolyan, még ha nem is érzel erre indíttatást)mosolyogj mindig! Mutasd a világnak hogy te jól érzed magad a bőrödben!!! Nem szabad elcsüggedni!!! Kitartást és fel a fejjel!

2008. febr. 23. 09:42
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hogy segítsek én is helyrehozni az önbecsülésedet/bizalmadat az életben, elmondok egy "sztorit" : van egy lány ismerősöm, aki kifejezetten csúnya minden szempontból. Tehát, sem az arca nem helyes, sem az alakja nem jó (bár nem kövér és nem is sovány, mégse harmonikus a külseje), és olyan formán előnytelen az arca, hogy az ember úgy érzi, egy plasztikai sebész se tudna rajta annyit változtatni, hogy legalábbis átlagos legyen... Ez a lány nem öltözködik csinosan, és a stílusa se lehengerlő - de legalább kedves, jóindulatú.

Egyszer beszélgettünk hármasban, és a lány elmondta nekünk, hogy két éve boldog párkapcsolatban él (kb. 18 éves kor óta), pedig ő teljesen biztos volt benne, hogy soha nem lesz senkije a külseje miatt.

Azt, hogy nem szép, tudja magáról, de nekem úgy tűnik, elfogadta magát olyannak, amilyen, ... és azért, mert ő elfogadta saját magát, a világ is befogadta őt.

Ez sokszor így működik, hidd el!

A szándék és a gondolatok teremtő erővel bírnak, ha te a vágyott dolgokra összpontosítasz, és nem hagyod magadat eltéríteni attól, az események előbb-utóbb úgy rendeződnek majd, hogy megkapd, amit szeretnél!

Drukkolok neked, sikerülni fog! :)

2008. febr. 23. 09:43
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

ha egy srác belédszeret, nem a külsöd miatt fog szeretni.

a volt barátnőm tényleg az a tipikus jól néz ki kedves meg szoval minden, ritka, de van. és beleszeretett egy olyan srácba aki külsöre nagyon csunya kövér, hájas a feje , természetre a viselkedése is nagyképű, lenéz mindenkit. de neki még is ő kell, senki sem érti hogy miért és ahányszor kérdezzük tőle mindig azt mondja hogy azért mert ő másnak látja.

tehát nem kéne azon aggodnod hogy csunya vagy mert ha belédszeret valaki akkor ő téged fog akarni olyannak amilyen vagy, és egy csöppet sem fogja érdekelni hogy más mit gondol és nem fog neki kelleni a nővéred mert neki te leszel az élete.és ennek köze sincs hozzá hogy sminkeled magad vagy sem, nekem például pont az olyan csajok nem jönnek be akik rákennek minden szart a fejükre csak h jobban nézzenek ki.

ha van kedved nyugodtan irhatsz nekem e-mailt.szia

2008. febr. 23. 16:04
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az a válaszoló vagyok, aki "kettővel feljebb" írta a történetet az előnytelen külsejű lány ismerőséről, aki két éve él boldog kapcsolatban... Na, most eszembe jutott még vmi, amit szívesen megosztanék veled. Elgondolkodtató...: Szóval, én lassan 22 éves leszek, de még soha nem volt barátom. Mondhatjuk, hogy jól nézek ki (nem kirívóan, de azért csinos vagyok), többen mondták, néha fiúk is. Mégis, van bennem mélyen vmi gát/félelem, ami egyszerűen visszatart attól, hogy párkapcsolatot tudjak kialakítani. A jelentkezők se tolonganak, de ez szerintem az én hibám: nem vagyok eléggé nyitott, és ezt tudatalatt megérzik az emberek.

Azt, aki nem boldog teljesen a bőrében, elkerülik, mert ki akarna egy önbizalomhiányos lánnyal járni?

Vszínűleg senki...

A fentebbi ismerősöm azonban korrigálja a kevésbé előnyös külsejét azzal, hogy elfogadja önmagát olyannak, amilyen, és nyitott az élet ajándékai előtt. Tul.képpen lehetne tőle tanulni!

Szóval, neked (ahogy nekem is) a legfőbb feladatod az, hogy az örömteli dolgokra koncentrálj az életedben, és tudd, hogy te is értékes ember vagy és megérdemled a boldogságot! Hidd el, hogy egy boldog ember sugárzik, és mivel az emberek szeretik a boldogságot és a békét, vonzódnak majd hozzád, mert azt érzik, hogy melletted ők is boldogok lehetnek!

2008. febr. 23. 16:33
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát most nevetni fogsz... ugyanazt érzem mint te csak fiúban... sőt én már tapasztaltam hogy belém is belémszerethet valaki.. de akkor törtem össze igazán amikor, az sem járt velem aki belémszeretett a külsőség legyőzte a szerelmet is. Megcsalta velem a barátját de nem szakított vele mert a srác jobb pasi. Szétcsúsztam. De tudom hogy a csúnya emberbe is bele lehet szeretni, egy pillanat kell hozzá amikor nem azt nézed hogy fú de égő, hanem amikor belezézel a szemébe és egészen a lelkéig látsz.. és elcsattan egy csók. Egy pillanatra vársz, de ne görcsölj magátol jön el. Légy kedves aranyos add magad találd meg a stílusod.

Nincs tökéletes ember, ahhoz fűzöd az életed akinek a hibáit is szereted. A nővérke téma meg olyan mint az én tesóm. De nekem sokkal több barátom van és szinte ő irigyel engem a sok barátnőjével:) remélem segítettem...

Lehet minket még összehoz a sors , és nem halunk meg szűzen :P

2008. febr. 24. 01:38
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

az első és lényeges, h te belülről mit érzel, ugyanis azt sugárzod ki a környezeted felé...vagyis ha te azt gondolodd bűn ronda vagy, akkor....igenis, gondold azt magadról h vannak értékeim, és vonzó, helyes kis csaj vagyok..megláttod a környezeted is mást fog gondolni...

menj el kozmetikushoz, fodrászhoz, vegyél magadnak csini ruhát, és meglásd másképp fogod látni a világot és legfőképpen magadat..sokszor egy szemöldök kiszedése, festése, sokat jelent...egy uj frizura ami előnyős...és ne félj még változni fogsz, volt középsulis osztálytársnőm, aki akkor hu de menőnek számított, most bűn ronda....és van forditott eset is..:o)))

2008. febr. 24. 10:07
 17/38 anonim válasza:
100%
hello! latom neked nagyon szamit a kulso. azt mondtad h nem vagy annyira vekony....Probalj meg sportolni valami (labda jatek,kocogas,kondizas stb.)Figyelj oda arra amit eszel meg ilyesmik. Az arcoddal kapcsolatosan szerintem nincs olyan hogy ronda. Mindnekiben van valami szep, csak meg kell latni. Probalj hajstilust valtoztatni, esetleg hajszint. en igy tennek ha a te helyedben lennek. remelem segitettem. sok sikert es kitartast :)
2008. febr. 24. 18:53
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
A külső igenis számít. De korántsem annyit mint azt most hinnéd. Figyelj oda magadra, találd meg a stílusod, érezd jól magad a bőrödben, elvégre kedves vagy, vicces, aranyos, értelmes, elvégre sok barátod van. Legyél rá büszke hogy nem vagy 12 egy tucat plasztikbaba. Tudom hogy nagyon nehéz, tapasztalatból. De ha alacsony vagy, azt ne úgy fogd fel hogy túl alacsony vagy modellnek, hanem hogy elég alacsony gésának. Ne azt mondd hogy túl duci vagy, hanem hogy majdnem elég telt barokk modellnek. Most ezek eléggé hülye példák voltak, de nekem bejött mint duma, a mostani paimnak tetszett. Jóképű, kedves, sármos, intelligens, és mégis én kellek neki, a pattanásaimmal, a semilyen hajammal, a 10kiló fölöslegemmel, a karikás-nyúlvörös szemeimmel. Csak a megfelelő pasit kell megtalálni, hidd el, ami meg csak úgy megy, ha mosolyogsz és kihúzod magad, és nem futsz utánuk kétségbeesetten. Ez még nem a te időd, naés? A most menő csajok meg majd 10 év múlva lesznek csúnyák és egyedül, mikor te boldog házasságot tervezel épp a hercegeddel, meg keresitek az esküvői ruhát.
2008. febr. 26. 17:17
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
tejóég! genetikai hulladék!?!? figyelj... nekem a mottom reggelente: "ezaz..tudok a szarból várat építeni". elvagyok egy órát a fürdőszobában, kilépek, szép vagyok, mosolygok, és nem érdekel, mit mondanak mások!!! te is szép vagy!kicsit sportolj, figyelj oda a nasikra, sminkelj, nevess sokat, ugyan ki akarna összejönni egy savanyú lánnyal?fő a kisugárzás! mikor én rövidhajú és pattanásso és fogszabályzós voltam, nekem is volt barátom.helyes volt.kérdeztem is tőle, mondom hogy hogy adsz nekem esélyt? azt mondta rá, hogy imádja, hogy állandóan mosolygok,vicces vagyok... érted.aki csak a külsődért jár veled, az nem érdemel meg!a töltelék a lényeg!a belső! ;)
2008. márc. 1. 20:48
 20/38 anonim válasza:
100%
A történeted hasonlit az enyémhez.Nekem is van 1 nővérem....Egész életemben azt halgattam,hogy ő mennyivel szebb,jobb,okosabb mind én,az önbizalmam a padlón volt...de egyszer elegem lett abbol,hogy halgassam,hogy mennyivel jobb nálam,elkezdtem konditerembe járni, sminkelni magam, és teljesen megváltoztam.mostmár szinte az összes barátom szebbnek tart engem,mind őt.Szedd össze magad,és gondolkozz el,hogy mit tudnál magadon változtatni,annak érdekében,hogy MAGADNAK jobban tetszél,az meg hogy mások mit gondolnak,az ne érdekeljen.Sok sikert!
2008. márc. 6. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!