Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya vagyok, hogyan pasizzak be?
Én meg pont hogy nem ezt javaslom!!! Hogy olyan elfoglaltságot találj magadnak, amit egyedül kell csinálni,hogy ne kelljen közösségbe járnod!
Te magad mondtad hogy tök sok barátod van,viccesnek,jófejnek tartanak. Nehogymár megszakítsd velük a kapcsolatot! Az előző tanács sztem marhaság...
És én is azt tudom mondani,hogy fel a fejjel! Van egy ismerősöm, 18 éves koráig láttam mert egy középsuliba jártunk! Bűnronda volt ha lehet ilyet mondani, és pasi.
Aztán kb 2 évvel a középsuli után taliztunk, véletlen! És nem ismertem vna fel, ha nem jön oda hozzám hogy: "Helló Timi, Boni vagyok" :o :O oh mondom igen?
hernyóból pillangó... kb.... Nem vagy te sem kifutva az időből,ne göröcsölj ilyen dolgokon! Légy életvidám (komolyan, még ha nem is érzel erre indíttatást)mosolyogj mindig! Mutasd a világnak hogy te jól érzed magad a bőrödben!!! Nem szabad elcsüggedni!!! Kitartást és fel a fejjel!
Szia!
Hogy segítsek én is helyrehozni az önbecsülésedet/bizalmadat az életben, elmondok egy "sztorit" : van egy lány ismerősöm, aki kifejezetten csúnya minden szempontból. Tehát, sem az arca nem helyes, sem az alakja nem jó (bár nem kövér és nem is sovány, mégse harmonikus a külseje), és olyan formán előnytelen az arca, hogy az ember úgy érzi, egy plasztikai sebész se tudna rajta annyit változtatni, hogy legalábbis átlagos legyen... Ez a lány nem öltözködik csinosan, és a stílusa se lehengerlő - de legalább kedves, jóindulatú.
Egyszer beszélgettünk hármasban, és a lány elmondta nekünk, hogy két éve boldog párkapcsolatban él (kb. 18 éves kor óta), pedig ő teljesen biztos volt benne, hogy soha nem lesz senkije a külseje miatt.
Azt, hogy nem szép, tudja magáról, de nekem úgy tűnik, elfogadta magát olyannak, amilyen, ... és azért, mert ő elfogadta saját magát, a világ is befogadta őt.
Ez sokszor így működik, hidd el!
A szándék és a gondolatok teremtő erővel bírnak, ha te a vágyott dolgokra összpontosítasz, és nem hagyod magadat eltéríteni attól, az események előbb-utóbb úgy rendeződnek majd, hogy megkapd, amit szeretnél!
Drukkolok neked, sikerülni fog! :)
ha egy srác belédszeret, nem a külsöd miatt fog szeretni.
a volt barátnőm tényleg az a tipikus jól néz ki kedves meg szoval minden, ritka, de van. és beleszeretett egy olyan srácba aki külsöre nagyon csunya kövér, hájas a feje , természetre a viselkedése is nagyképű, lenéz mindenkit. de neki még is ő kell, senki sem érti hogy miért és ahányszor kérdezzük tőle mindig azt mondja hogy azért mert ő másnak látja.
tehát nem kéne azon aggodnod hogy csunya vagy mert ha belédszeret valaki akkor ő téged fog akarni olyannak amilyen vagy, és egy csöppet sem fogja érdekelni hogy más mit gondol és nem fog neki kelleni a nővéred mert neki te leszel az élete.és ennek köze sincs hozzá hogy sminkeled magad vagy sem, nekem például pont az olyan csajok nem jönnek be akik rákennek minden szart a fejükre csak h jobban nézzenek ki.
ha van kedved nyugodtan irhatsz nekem e-mailt.szia
Szia! Az a válaszoló vagyok, aki "kettővel feljebb" írta a történetet az előnytelen külsejű lány ismerőséről, aki két éve él boldog kapcsolatban... Na, most eszembe jutott még vmi, amit szívesen megosztanék veled. Elgondolkodtató...: Szóval, én lassan 22 éves leszek, de még soha nem volt barátom. Mondhatjuk, hogy jól nézek ki (nem kirívóan, de azért csinos vagyok), többen mondták, néha fiúk is. Mégis, van bennem mélyen vmi gát/félelem, ami egyszerűen visszatart attól, hogy párkapcsolatot tudjak kialakítani. A jelentkezők se tolonganak, de ez szerintem az én hibám: nem vagyok eléggé nyitott, és ezt tudatalatt megérzik az emberek.
Azt, aki nem boldog teljesen a bőrében, elkerülik, mert ki akarna egy önbizalomhiányos lánnyal járni?
Vszínűleg senki...
A fentebbi ismerősöm azonban korrigálja a kevésbé előnyös külsejét azzal, hogy elfogadja önmagát olyannak, amilyen, és nyitott az élet ajándékai előtt. Tul.képpen lehetne tőle tanulni!
Szóval, neked (ahogy nekem is) a legfőbb feladatod az, hogy az örömteli dolgokra koncentrálj az életedben, és tudd, hogy te is értékes ember vagy és megérdemled a boldogságot! Hidd el, hogy egy boldog ember sugárzik, és mivel az emberek szeretik a boldogságot és a békét, vonzódnak majd hozzád, mert azt érzik, hogy melletted ők is boldogok lehetnek!
Hát most nevetni fogsz... ugyanazt érzem mint te csak fiúban... sőt én már tapasztaltam hogy belém is belémszerethet valaki.. de akkor törtem össze igazán amikor, az sem járt velem aki belémszeretett a külsőség legyőzte a szerelmet is. Megcsalta velem a barátját de nem szakított vele mert a srác jobb pasi. Szétcsúsztam. De tudom hogy a csúnya emberbe is bele lehet szeretni, egy pillanat kell hozzá amikor nem azt nézed hogy fú de égő, hanem amikor belezézel a szemébe és egészen a lelkéig látsz.. és elcsattan egy csók. Egy pillanatra vársz, de ne görcsölj magátol jön el. Légy kedves aranyos add magad találd meg a stílusod.
Nincs tökéletes ember, ahhoz fűzöd az életed akinek a hibáit is szereted. A nővérke téma meg olyan mint az én tesóm. De nekem sokkal több barátom van és szinte ő irigyel engem a sok barátnőjével:) remélem segítettem...
Lehet minket még összehoz a sors , és nem halunk meg szűzen :P
az első és lényeges, h te belülről mit érzel, ugyanis azt sugárzod ki a környezeted felé...vagyis ha te azt gondolodd bűn ronda vagy, akkor....igenis, gondold azt magadról h vannak értékeim, és vonzó, helyes kis csaj vagyok..megláttod a környezeted is mást fog gondolni...
menj el kozmetikushoz, fodrászhoz, vegyél magadnak csini ruhát, és meglásd másképp fogod látni a világot és legfőképpen magadat..sokszor egy szemöldök kiszedése, festése, sokat jelent...egy uj frizura ami előnyős...és ne félj még változni fogsz, volt középsulis osztálytársnőm, aki akkor hu de menőnek számított, most bűn ronda....és van forditott eset is..:o)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!