Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak be rendesen?
Figyelt kérdés
20 vagyok és valahogy nem megy ez a csábítás téma, valahogy mindig csak a szexre hajtanak a pasik, ami nekem nem nagyon jön be mivel nem igazán vagyok az egyéjszakás kalandok híve lévén h még szűz vagyok. Mit tegyek hogy ne csak a szexre hajtsanak a pasik?2010. ápr. 12. 17:33
1/8 anonim válasza:
ne vegyél fel 10 centis miniszoknyát, kitett mellekkel.
talán nem ugy kéne viselkedni mint egy szűzqrva.
2/8 anonim válasza:
szia,hat jarjal veluk tobb ideig amig megengeded hogy a csokolozasnal tobb is legyen,szoval,aki tud varni rad 1-2 sot 3 honapot szex nelkul,az szeret es kedvel,de minden hulye pasi a szexre hajt,aki mast mond az hazudik.irhatsz privit es segitek majd tobbmindenben is.
3/8 anonim válasza:
1. vok, én csak azoktol a csajoktol várok el szexet, akikről lerí hogy hajlamosak rá.
változtass
4/8 anonim válasza:
szerintem akár fél évet is várhatsz a szexszel. én pl. simán megtenném ezt a barátnőmért hogy jól érezze magát!
6/8 A kérdező kommentje:
köszi, de nem azzal van probléma, hogy 10 centis miniben feszítek egyszerűen nem hajtanak rám úgy a pasik hogy akár randizzunk is pedig nem vagyok ratyi...
2010. ápr. 12. 17:49
7/8 anonim válasza:
irjal privit es majd lehet hogy randizni fogunk
17 36 vagyok
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, amúgy hogy azt a pasit mi vezérli, aki csak szexet akar. Én is srác vagyok, de jobban tisztelem a nőket annál, minthogy csak egyéjszakára kelljen. Meg különben is, akit szeretsz, vele jobb a szex is. Ha gondolod írj nekem, hátha:P
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!