Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk hány éves korukban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk hány éves korukban megkomolyodni?

Figyelt kérdés

Nem szeretek bulizni. De jókat beszélgetni igen a kultúra minden része érdekel, szeretek megismerni új helyekkel utazni, kirándulni...

Csak sajnos egy fiúval se találkoztam aki a bulizáson és a csajozáson mást is csinálna na jóó max tanul.

Hol lehet megismerkedni hasonló fiúkkal mint én vagyok?

Mikor leszek lesznek már normálisak a fiúk? L/21

2011. jún. 16. 08:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért mikor valaki részegre isza magát az hú de komoly:S Aki megbulizik az meg nem egyszer jár el szóval hú de komoly, ha elsz*rja a pénzét. Aki cigizik se túl komoly, mert az egészségére se figyel oda. Hú de komoly emberekXD Talán ezért köthető össze a komolysággal. Ezek rendszeresen végzet dolgok nem egy grillparty. Egy komoly érett ember előre halad és épít. Egy komolytalan nem csinál ilyet. Férfiasan kiállni valamiért az nem komolyság, hanem bátorság illetve határozottság kell hozzá. Érted vagy nem vagy képes rá? De látom szeretsz kemény lenni, mint a kutyasz*r csak hogy az nem komolyság. Lehet hülyén is keménynek lenni. Ennyi.
2011. jún. 16. 13:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Előző: Mi van? :D
2011. jún. 16. 13:56
 23/23 anonim ***** válasza:
minden ember más.én 20 vagyok életembe 10x voltam bulizni de sosem pasiztam és ittam ott sem.egyik exem akkor még 22 volt most 26 körül és értelmi szintje egy 16évesé.másik exem 21 és érett.ritkán bulizik,tartos kapcsolata van és voltam én is.mostani párom 22 és együtt elmegyünk inni néha pár sört,de nagyon komoly.első baba tervezése és házasság is folyamatban már.és majd találsz rendes fiut,idö kérdése.könyvtár vagy sok helyen is találhatsz.de majd hirtleen váratlanul fog ugyis rád tallálni a nagy szerelem :)
2011. jún. 16. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!