Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hány éves korukban megkomolyodni?
Nem szeretek bulizni. De jókat beszélgetni igen a kultúra minden része érdekel, szeretek megismerni új helyekkel utazni, kirándulni...
Csak sajnos egy fiúval se találkoztam aki a bulizáson és a csajozáson mást is csinálna na jóó max tanul.
Hol lehet megismerkedni hasonló fiúkkal mint én vagyok?
Mikor leszek lesznek már normálisak a fiúk? L/21
van aki 30 évesen is partyból partyba jár, van aki 15 évesen se. ez olyan kérdés mintha azt boncolgatnád hogy mikor szoknak le a csajok a rib@nckodásról. van aki soha, és van aki egyáltalán nem az.
az ismerkedésre meg nincs tippem, de én inkább suliban, baráti társaságokban szoktam keresgélni a frissen hozzácsapódott tagok között:)
A válasz megírásának időpontja: ma 08:58
Hidd el, szerintem fontosabb a külsőnél is, hogy meg tudd nevettetni őket. Én hiába nézek ki jól...a természetemből adódóan nem tudom kihasználni.
sőt.. az "előnyös" megjelenés nem is mindig célravezető. nem vagyok egy adonisz, de hobbi szinten 6 éve edzek, és azért látszik, a visszajelzések alapján nem vagyok egy csúnya gyerek, de imádom a színházat, operát, pesten nem sok múzeum van ahol még nem voltam, erdélybe járunk vissza túrázni, kb 5 éve nem iszok szinte egyáltalán (szilveszteri 2-3 sört leszámítva gyak semmit), nem cigizek, és a buli mondjuk ha évente 2-3x lemegyek egy jó koncertre a haverokkal.
a normális lányok viszont ahogy rámnéznek fordulnak is el, a bulizós cigiző beb@szós formák viszont egyből ragadnak ha kell ha nem... baráti társaságban van pár értelmes csaj is, tőlük megkaptam párszor hogy ki se néznék belőlem... ez a baj... mindegy, ne add fel, majd csak találsz valakit aki meg is érdemli hogy szeresd:)
bix
nem semmi amit elértél, büszke lehetsz magadra. hány éves vagy?
hát én egyáltalán nem vagyok komoly , és nem is tervezem még egy jó ideig , iszok , dohányzok , bulizok :)
mikor éljek ha nem ennyi idősen ?
21 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!