Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk hány éves korukban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk hány éves korukban megkomolyodni?

Figyelt kérdés

Nem szeretek bulizni. De jókat beszélgetni igen a kultúra minden része érdekel, szeretek megismerni új helyekkel utazni, kirándulni...

Csak sajnos egy fiúval se találkoztam aki a bulizáson és a csajozáson mást is csinálna na jóó max tanul.

Hol lehet megismerkedni hasonló fiúkkal mint én vagyok?

Mikor leszek lesznek már normálisak a fiúk? L/21

2011. jún. 16. 08:35
1 2 3
 11/23 Chuck ***** válasza:
Én 18 vagyok és már komolyabb nem is lehetnék, igaz ha neki állok hülyéskedni, akkor nem nézek épp komolynak, de sprite...
2011. jún. 16. 09:31
 12/23 anonim ***** válasza:
én most nyáron leszek 20 éves, és nem érzem azt, hogy nekem piálás/cigizés/nonstop bulizásra szükségem lenne, hogy jól érezzem magam :), de hiába vagyok akármennyire is normális, lányok le se tojnak, de már nem is érdekel a dolog, majd lesz valami :)
2011. jún. 16. 09:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg 14 is olyan rendes voltam mint most, nem voltam egy link alak. Csak van sok hülye gyerek aki felnőtt korára komolyodik meg vagy még akkor se. Na azokat hívjuk bunkónak.
2011. jún. 16. 09:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Miért köti mindenki azzal össze a komolyságot hogy "nem iszom-nem bulizom-nem cigizem" ? Most ha van egy grillparty mondjuk a haveroknál és valaki legurít 5 sört meg elszív pár cigit, az már nem lehet komoly férfi, csak mert jól érezte magát? A komolyság nem itt kezdődik. Hiába jön valaki azzal hogy múzeumokba jár meg ennyire művészi meg annyira intelligens ha egyszerűen lerí róla hogy egy szerencsétlenség. Érdekes, szerintem minden csajnak kell hogy a barátja tudjon komolytalan lenni és olyan mint egy kisgyerek, és amikor kell akkor férfiasan kiállni és kemény lenni. Ennyi..
2011. jún. 16. 09:39
 15/23 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha valaki szeret buliban vagy egy-két sörrel kikapcsolódni néha, sokaknak van is oka rá suli, munka miatt, a baj az, hogy egy buliban nincs rá írva senkire, hogy azon a héten már negyedszer vedel ott, vagy havonta szellőzteti ki a fejét egy táncolással. Plusz, akik nem bulikban töltik idejük nagy részét, azokat nyilván nagyobb valószínűséggel találod meg bulin kívül, mint buliban.
2011. jún. 16. 09:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Én már meguntam a görcsös barátnő keresést, majd jön az magától kész :D 19/f
2011. jún. 16. 10:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha szereted a kultúrát, nézd át a nyelvtant, mert a főnévi igenevek használatával igencsak hadilábon állsz! :D
2011. jún. 16. 10:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nagyban függ a neveltetéstől. Neked szüleid ezt tanították, hogy normális, komoly ember legyél, ez nem lebecsülendő, sőt inkább ritka a mai világban...

Pl. már gyerekkorodban nagyobb felelősséget bíztak rád.

Próbálj meg az érdeklődési köröd alapján keresni, mondjuk ha szeretsz táncolni, akkor ott próbálkozz például.

Mondjuk ez se mindig jön be, mert én érdeklődési köreim pl. számitástechnika, autók, gépészet és edzés, jah és mellette tanulok... Elhiheted, itt nem sok csajjal futok össze :)

De sok sikert és kitartás, biztos sikerülni fog!!!

23f

2011. jún. 16. 10:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Én a koromhoz képest sokkal érettebb vagyok, csak az a gond, hogy eddig nem találkoztam olyan Növel 25 éves kor alatt, akiknek számítana bármit is, hogy milyen ember vagyok vagyis számit, de ez nekik sz@r.

Erösen szociális beállítottságú vagyok, jókékonykodom, utálom az eröszakot, nem járok bulzni, nem piálok, csak olykor borozok vagy megiszok egy sört és nem is dohányzom a csajozás meg olyan dolog, hogy keresem azt a Nöt aki normális, tehát bennem van, de Úriember módján.

Sokszor bánom, hogy ilyen vagyok, ilyen lettem, mert visszataszítónak találok sok Nöt az elsö pár mondata után, hiába, hogy jól néz ki. Ha Én is csak egy felszínes, jaszkarizó, hétvégén jólbepiálós, nadrágból segge kilógoz, pösze, nyálas, buzeráns, szoláriumos kisköcsög lennék, akkor szóbajöhetnének a fiatalabb Nök is.

Mindegy, szerencsére van elég ismerösöm akik idösebbek és ugyan nem egyszerü 22 évesen egy 28 éves Nö közelébe férközni, de inkább küzdök.

2011. jún. 16. 12:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez relatív. Bátyám 26 éves, és nagyon komolytalan(főleg csajozás és munka terén), 28 körüli haverjai tiszta idióták. A srác, aki tetszik nekem 29, már jóval komolyabb, de ő meg minden téren elég független akar lenni, ha érted mire gondolok..
2011. jún. 16. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!