Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni egy csajjal, akiről csak azt tudom, merre lakik?

Figyelt kérdés

Tegnap este láttam leszállni a buszról, csak egy pillanatra figyelhettem meg, de megtetszett.

Ráadásul egy utcában lakunk. 3-4 házra tudom leszűkíteni melyikben lakhat (mind családi ház, ez kertváros).

Sajnos semmi egyebet nem tudok róla, csak annyit, hogy tegnap érettségizett

(felteszem, mivel olyan korú, és ünneplőben jött haza). Házuk előtt már jártam, névtáblát nem láttam.

Lécci segítsetek, hogy találhatnám meg. És ha beszélek vele, mivel szólítsam meg? Köszi!

2011. jún. 15. 08:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát elég nehéz ügy, azt tudom tanácsolni, hogy sokszor sétálj arr, hátha meglátod az udvaron, vagy hogy jön ki az utcára. Akkor már könnyebb a dolgod,

megszólíthatod, vagy írhatsz neki levelet és bedobod a postaládába,

vagy cím alapján kikeresed a telefonszámukat és a nevüket,

név alapján meg már a neten is megtalálod :)

Sok sikert :)

20/L

2011. jún. 15. 10:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudakozot probaltam, nincs talalat. Ha levelet irok, kinek cimezzem?
2011. jún. 15. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ezért tartok kutyát...XD

Engedem a lányhoz odarohhanni,a többi már csak rajtam múlik:P

2011. jún. 15. 11:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Nah, most már tuti a lakcím, de a telefonkönyvben nincs találat.

Egyéb ötletem még: 1. levelesládában a címzett megnézése, 2. kukabúvárkodás hacker módra.

2011. jún. 15. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Inkább hívd el valamelyik haverod és focizzatok a házuk előtt amíg valaki ki nem jön..
2011. jún. 15. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Sztem törd be az ablakukat focilabdával vagy ilyesmivel, aztán ha kijön, akkor add elő az erkély jelenetet a Rómeó és Júliából

- Mi fény tör át az ablakon, ím, hogy be légyen törve?!

2011. jún. 17. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!