Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összejönni 1 normális csajjal sem?
Az elso posztoloval egyetertek, a korosztalyod a bunko, rosszfiukat jobban kedveli...
Szoval vagy atmesz bunkoba es omladoznak majd utanad a csajok vagy megprobalod a 23-25 eves korosztalyt celba venni...
Nekem bejönnek a kedves, izmos pasik,csak néha megközelíthetetlennek tűnnek. Sok lány azt gondolja, h ti elvárjátok, h ő is sportos legyen, amiben részben igazatok is van, h ha már ti vesziktek a fáradságot és edzetek, h szépek legyetek, akk a barátnőtök is megtehetné.
Ez lehet az egyik ok, amiért nem mernek közeledni. A másik, hogy talán nem mozogsz sok helyen...iskola, konditerem... a bulikban pedig általában ribik vannak. Nézz körül könyvtrában, zenesuliban, természetjárókörben, uszodában, v.mi szakkörben, többnyire ott leledzenek az értelmesebb csajok. :)
Én is ilyen vagyok és nekem is ugyanez a bajom. Évek óta sportolok, próbálok kedves lenni de nyúl vagyok kezdeményezni. Ezért még nem is volt bnőm.
xD
Igaz nem vagyok nagyon az a beszédes fajta.
16/F
Rem több bátorságod lesz mint nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!