Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni egy kiszemelt csajjal egy szabadtéri rendezvényen amin ő is ott lesz?

Figyelt kérdés

Pár hét múlva lesz itt a környéken egy szabadtéri rendezvényen amin ott lesz egy full jó csaj aki teszik.

Ismerem szal nem kell bajlódnom leszólítós dumával de igazából nem vagyunk se barátok se haverok, csak ismerjük egymást a szülőkön keresztül.

Mégis mit mondjak neki hogy ne legyek bunkó és vevő legyen a dumámra?? hogy tudnám "felszedni"? Olyanokat ne írjatok hogy jó a segged kő kóla meg ilyen netes szövegeket se másolatok be.

Az alkohol segít?:D Leitassam vagy igyak csak én?:D

Honnan tudom hogy bejövök neki??? Általában mosolyog rám amikor lát de sztem mindig ilyen, legalábbis amikor én látom, lehet hogy alapból vidám nem csak a látványomtól:D xD

2010. júl. 25. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
nem biztos,hogy bejönne Neki,ha le akarnád itatni,de szerintem a full részeg srác se tul vonzó.a téma meg adja magát,hiszen a szülőkön keresztül ismeritek egymást.
2010. júl. 25. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek arról ami közös bennetek (szülők stb), aztán arról hogy került ide vagy miért jött, aztán áttérhettek más témákra is pl milyen zenéket szeret (ha zenés fesztivál), stb. Olyan helyet válassz, ahol tudtok beszélgetni rendesen 8nincs tömeg, hangzavar), közben elszopogathattok 1-1 üveg sört, azért az ellazít.
2010. júl. 25. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Még annyit mondhatok, hogy úgy állj hozzá, hogy nem akarsz tőle semmit, csak ismerjétek meg egymást jobban. Ha megtudod, miket szeret, akkor egy következő találkozáskor kedveskedhetsz neki azzal. Fontos hogy legyen következő találkozás megbeszélése vagy kontakt, ha eddig nem volt.
2010. júl. 25. 19:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Az hülye kérdés lenne hogy miért jött ide mert ők is mint ahogy mi is minden évben ott vagyunk.

A családját jól ismerem mivel apáink jó haverok.

Ez igazából nem kimondottan zenei fesztivál de lesz zene és táncosok is jönnek.

Kösz szépen hogy írtatok.

De igazából mivel tudnám megnevettetni? általában a csajoknak az jön be. Azon már túl vagyunk hogy milyen zenét szeret meg hogy hova jár suliba meg amúgy is unalmas kérdések.

2010. júl. 25. 19:24
 5/10 anonim válasza:

Szerintem itasd le aztán meg menjetek el sétálni csók esetleg több is... :)

De az alkohol az segít

2010. júl. 25. 19:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Töltök bele majd egy kis sört, de vigyázok hogy ne rúgjon be mert az apja nem nagyon örül majd ha leitatom, de sztem az anyja se pedig az nagyon normális.:D

1-2 üveg sörre rátukmálom, attól baja nem lesz xD

2010. júl. 25. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem az elég gáz, hogy ha csak úgy tudnál vele kommunikálni ha mindketten ittatok...
2010. júl. 27. 18:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy is beszéltem már vele de ritkán látom. Most szinte 100% hogy ő is ott lesz.
2010. júl. 27. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Helóka!

Először nézd meg a csajt és gondolj bele. Iszik ő egyáltalán? És ha a válasz igen, akkor igyatok. Viszont mikor leitatsz valakit akkor nem szabad úgy kérdezni, hogy feltűnő legyen. Pl.:

- Kérsz egy kicsit?

- Nem, köszi.

- Na, csak egy picit!

Ilyet ne csinálj. Előbb te igyál, és ha ő is piálós kedvében lesz, akkor kiveszi az üveget a kezedből.

Amúgy, ha rányomulsz nincs mit vesztened.

2010. júl. 28. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
A nők általában nem szeretik a sört, szerintem a leitatást hagyd. (A bort szeretik, de azt meg a szülei miatt nem lehet)
2010. júl. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!