Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda az utcán egy lányhoz aki tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Sokszor volt már olyan hogy láttam egy nagyon szép lányt az utcán, de persze tök ismeretlen ezért nem merek csak úgy odamenni. Ti hogy csinálnátok? Esetleg a lánxoktól is kérdezem, hogy hogyan kéne, hogy ne is legyek túl tolakodó, de azért ne is akarjon lerázni? F/17
Köszi :)
2011. jún. 14. 12:45
2/15 anonim válasza:
Egyszerűen oda mész hozzá és megmondod neki hogy nagyon tetszik és megismernéd jobban ha ő is akarja ha igen-t mond elkéred a számát hazamész és utána már elhívhatod vhova ha nem akkor mondod hogy kár érte és elköszönsz oszt elmész ennyi nem kell nagy ügyet csinálni belőle :D
3/15 anonim válasza:
fogod a kár hátsó lábadat odamész hozzá és megmondd neki
4/15 anonim válasza:
de én azt javaslom még neked, hogy csak olyan lányt szólíts le, aki nem siet valahová, esetleg követheted is, ha te ráérsz és egyszer úgyis megáll :D
5/15 A kérdező kommentje:
Mi az hogy XY vagy? :D
Hát jah, ha ez ilyen egyszerű lenne. Valszeg csak a saját félelmemet kéne legyőznöm...
2011. jún. 14. 12:55
6/15 anonim válasza:
nyugodtan szólítsd le őket mert ha nem jössz be nekik úgy se látod őket többé, ha meg igen akkor ki tudja mi lehet a vége... :)
7/15 A kérdező kommentje:
Ez igaz! :)
2011. jún. 14. 12:56
8/15 anonim válasza:
Mindegy, csak mondj vmit, a többi már a külsődön múlik!
9/15 A kérdező kommentje:
Hát, ez bíztató! :)
2011. jún. 14. 13:18
10/15 Cho-CoLatte válasza:
egyetértek az előttem szólókkal^^ esetleg valami olyasmi, hogy: "Ne haragudj de a szépséged mellett nem lehet szó nélkül elmenni. " vagy ami a te stílusod:D tudod valami különleges ami megragad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!