Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "gerjesszek" be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "gerjesszek" be egy extra félénk pasit 3 randi után?

Figyelt kérdés

Egy 26 éves sráccal már 3 - sztem sikeres - randin vagyok túl, de még mindig nem "mer" hozzám érni, átölelni, megcsókolni,...sőt még a pillantását is elkapja mikor a szemébe nézek...nem egy bőbeszédű srác:D

Picit szeretném már "beizzítani" bátorítani valahogy, de anélkül hogy egy rib@ncnak nézne! (említette hogy sok lány átverte, kihasználta már...) Ezért úgy lenne jó intézni, hogy ő úgy érezze hogy végig ő irányítja az eseményeket, meg én sem vagyok az a nyomulós fajta..

Úgy érzem hogy bejövök neki...de akkor miért nem mutatja ki? (nem a szexre gondolok, nem az a fajta lány vagyok, aki könnyen odaadná magát...de legalább egy ölelés vagy csók már nagyon hiányzik) De akkor lehet hogy mégsem tetszek neki? Ráadásul 3-4 napja már nem is keresett:/ Nem tudok kiigazodni rajta, 1szer úgy érzem kellek neki, máskor meg pont hogy nem. Hogyan tudnám egy kicsit felpörgetni az eseményeket, anélkül hogy nyomulósnak érezne??? Hogy tudnám feltűnésmentesen magamba bolondítani? 23/L

2011. jún. 12. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Világosan leírta, hogy már többször is átb.szták a ribancok."

És akkor mi van? Kit nem?

Visszaszerezni a bizalmat? Megrendült a föld összes nőjében?? Ratyi lett?

Egy férfi ha nunit lát akkor megy, ha nem, akkor ott valami gáz van. Ezt a megrendült a bizalma a nőkben óhéber szöveget hagyd meg a ponyvaregényeknek.

2011. jún. 12. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ekkora taplót fán is ritkán lehet találni.
2011. jún. 12. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Kivánok neked ilyen társakat mint ez a férfi.

A buta nők halálosan megeszik ezt a végtelenül ostoba dumát, hogy csalódtam a nőkben. Te erre mint egy kötelező feladatnak nekiugrasz és megmutatod hogy a nők milyen rendesek is tudnak lenni.

Majd te kibontod a páncéljából, jól mondom? Ez a megcsókolom a békát és királyfi lesz belőle mese leszármazottja.

Na most elárulom neked, nem lesz belőle semmiféle királyfi, ez a pali marad béka. Ez egy lusta, önsajnáló pali, aki annyira azért okos hogy a nőknek erre az anyáskodó tulajdonságára játszik.

A buta nők eszik ezt két kézzel, az okosak pedig fél perc után lelépnek. Te csak küzdj az ilyen pasikkal, feltehetőleg az neked van arra igényed hogy rajtad uralkodjanak.

2011. jún. 12. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Régen jómagam is ilyen "ratyi" srác voltam, az egyik válaszoló szerint! 17-24 éves koromig nem volt barátnőm. Talán nem jól választottam a lányokat, a helyeket, vagy csak én néztem ki rosszul,de ha odamentem egy lányhoz egy szórakozóhelyen, legtöbbször visszautasítást kaptam. Igaz 20 éves koromban volt egy pár hetes kapcsolatom egy ilyen ismerkedésből, de elég rossz élményeim vannak róla, eléggé kihasznált a csaj, én meg *ülye voltam és hagytam magam kihasználni.

Amikor 24 voltam akkor találkoztam egy kedves lánnyal (akivel már 3 éve együtt vagyunk azóta), viszont én is nagyon bizalmatlan voltam vele kapcsolatban és nem azért mert "uralkodni akartam, vagy ki akartam használni, hogy anyáskodjon felettem" meg a többi b*romság miatt. Hanem azért mert egyszerűen féltem, annak ellenére, hogy tényleg kimutatta, hogy nem vagyok közömbös számára. Sokat gondolkodtam rajta, és végül én léptem meg az első csókot (ami után a reakció "na végre" volt :)) és utána szépen alakult is a többi dolog. Ő adta vissza az önbizalmamat!

Azért írtam mindezt le Neked, hogy ezt elsősorban neki, a pasinak kell eldöntenie magában, hogy na most akkor én meglépem ezt a dolgot, nincs veszítenivalóm.

Talán Te is segíthetsz neki azzal, hogy megérinted, megfogod a kezét, valami apró dolgot a fülébe súgsz, hogy érezze a fizikai kontaktust. És nagyban segít a dolgon, ha tényleg kettesben vagytok egymással, pl egy holdfényes séta a kihalt városban, ilyesmi, amikor csak ti ketten vagytok egymásnak.

Ez a 3-4 napja nem keresett dolog (régi önmagamból kiindulva) valamiféle önmarcangoló próba lehet neki, hogy most van-e annyira fontos Neked, hogy Te fogod felhívni. Legalábbis én ilyen voltam, egyszerűen féltem felhívni, hogy esetleg rosszkor zavarom, vagy visszautasítja a találkát (tudom, h*lyeség, de ilyen voltam és valószínűleg benne is ez lehet most).

Remélhetőleg sikerül, ha pedig nem akkor végső esetben kérdezz rá egyenesen, hogy ne tudjon kitérni. Sok sikert!

2011. jún. 12. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!