Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "gerjesszek" be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "gerjesszek" be egy extra félénk pasit 3 randi után?

Figyelt kérdés

Egy 26 éves sráccal már 3 - sztem sikeres - randin vagyok túl, de még mindig nem "mer" hozzám érni, átölelni, megcsókolni,...sőt még a pillantását is elkapja mikor a szemébe nézek...nem egy bőbeszédű srác:D

Picit szeretném már "beizzítani" bátorítani valahogy, de anélkül hogy egy rib@ncnak nézne! (említette hogy sok lány átverte, kihasználta már...) Ezért úgy lenne jó intézni, hogy ő úgy érezze hogy végig ő irányítja az eseményeket, meg én sem vagyok az a nyomulós fajta..

Úgy érzem hogy bejövök neki...de akkor miért nem mutatja ki? (nem a szexre gondolok, nem az a fajta lány vagyok, aki könnyen odaadná magát...de legalább egy ölelés vagy csók már nagyon hiányzik) De akkor lehet hogy mégsem tetszek neki? Ráadásul 3-4 napja már nem is keresett:/ Nem tudok kiigazodni rajta, 1szer úgy érzem kellek neki, máskor meg pont hogy nem. Hogyan tudnám egy kicsit felpörgetni az eseményeket, anélkül hogy nyomulósnak érezne??? Hogy tudnám feltűnésmentesen magamba bolondítani? 23/L

2011. jún. 12. 15:05
1 2
 1/14 Kingaa1 ***** válasza:
te soros valaszolo, mar meguntam:))
2011. jún. 12. 15:10
 2/14 Csorby ***** válasza:
én is ilyesmi srác wok csak ép 17 éves.mikor akár lány oszt társammal wok rá se merek nagyon nëzni,beszélni se tok akkor,pedig sokat beszélek...hozzá sem merek érni (pedig nagyon szeretném)keruĺom a nézését meg ilyenek..pedig a lány nagyon tetszik.nem wolt még csajom,se randim,de sztem tetszesz a srácnak,legyél nyomulós,ölelgesd,simogasd..a félős fiuk ezt akarjak mert ök is megtennék csak nem merik-->miwel én is ilyen wok ezërt irtam mert igy könyebb lenne nekem is ha ezt tennék..szal nyomulj..ugy h ne a sex re csak közelebi kapcsolatra..
2011. jún. 12. 15:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem ratyi! Ne figyelj ezekre.

Nálam is elég nagy dolog az érintés, pláne egy olyan lánynál aki tetszik.Ha nem keres akkor keresd te és ha találkoztok akkor indíts egy puszival.A lényeg hogy teremts olyan helyzetet hogy hozzád kelljen érnie.

2011. jún. 12. 15:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor minek járkálna egy lánnyal?

Én meg 27 vagyok és nem ratyi.

2011. jún. 12. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Mert még ő maga sem tudja.

De te nem fogsz félénken pislogni 27 évesen a harmadik randin. Legalábbis reméljük.

2011. jún. 12. 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Az igaz :D
2011. jún. 12. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:

hol a sörös válaszoló? ihletet ad!!!!

most a tecsóban a Löwen 150.- !! :))))

2011. jún. 12. 15:55
 8/14 anonim ***** válasza:
megyek veszek SÖRT
2011. jún. 12. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
milyet?
2011. jún. 12. 16:39
 10/14 anonim ***** válasza:

"Jó, de itt a csóka 26 éves, szóval ez már nem tinikategória. Tuti hogy ratyi."

Mindenki magából indul ki.

Világosan leírta, hogy már többször is átb.szták a ribancok. A bizalmat pedig nagyon nehéz, sőt lehetetlen visszaszerezni.

2011. jún. 12. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!