Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem van (lesz)?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akinek régen (2 éve) bejöttem, de egy éve komolyabb kapcsolata van egy 20 éves sráccal. Ha ők szakítanának, szerintetek nekem mennyi esélyem lenne? Full más aza csávó, mint én, és nem hiszem, hogy még mindig kellenék neki. 16F, Ő 16L

Attól félek, hogy ez is egy a sok "te kellettél, én nem kellettem, most én kellek, te nem kellesz" csoportból.

2011. jún. 8. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Mire alapozod, hogy szakítanak?
2011. jún. 8. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha 2 éve bejöttél neki,akkor mi volt a gond?

Akkor meg ő nem jött be neked? XDDD

2011. jún. 8. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
bocsi,nem akartalak belezavarni...XD
2011. jún. 8. 22:22
 4/9 A kérdező kommentje:

de bejött, csak nem tudom. egy balfa.sz voltam :D

mindegy. de azért már a kérdésre is válaszolhatnátok. és nem alapozok semmi semmire, feltételezés...

2011. jún. 8. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Szóval feltételezed, hogy egyszer szakítanak és te addig vársz és te akarsz választ? Úristen...
2011. jún. 8. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi esélyed van? zéró
2011. jún. 8. 23:01
 7/9 A kérdező kommentje:

hogy te mekkora egy pö.cs vagy. felettem egy szájonbas.zott kérdést, amiből leszűrsz 5000 másik, egyébként full hülye és valótlan dolgot, és még te pattogsz...:)

egy csi.cska vagy

2011. jún. 8. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugi,a csajok amúgy sem szeretik az idegbeteg pasikat...XDDD
2011. jún. 8. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem most kéne játszani az agyad, hanem 2 évvel ezelőtt.
2011. jún. 8. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!