Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gimi elsös vgayok és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gimi elsös vgayok és egy harmadikos csaj engem nagyon kicsinek fog nézni ha ráhajtok és semmi esélyem se lesz? kicsinek és tapasztalatlannak fog tartani?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 26. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:

valószínűleg igen.

sajnálom.

2008. ápr. 26. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos! Inkább ne próbálkozz, mert erről fog beszélni az egész suli. A gimiben is megvan az, hogy az elsősök a dedósok. Inkább hagyd, és keress más lányt a korosztályodból.
2008. ápr. 26. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:

A mi giminkben volt egy pár, akik évekig együtt voltak, pedig a lány egy osztállyal a fiú fölött járt.

Az egyik osztálytársnőm is járt pár hónapig egy nála két évvel fiatalabb sráccal.

Ha idősebbnek nézel ki, mint a lány, a korodnál érettebb a gondolkodásod és a lány vonzónak talál, szerintem simán lehetséges, hogy járna veled!

Gondolj bele: ha egyszer igazán beléd szeret, örülni fog, ha te is szereted őt, nem fog a korkülönbség miatt "nem"-et mondani!

Vagy ha először mégis visszutasít - de a vonzalma nem múlik el - előbb-utóbb úgyis beadja a derekát, hiszen könnyebb átlépni a korkülönbség okozta rossz érzésen, mint a hiányodon. Szerintem egy próbát mindenképpen megér! :)

2008. ápr. 26. 19:59
 4/8 A kérdező kommentje:
oké köszi megpróbálom :)
2008. ápr. 26. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ügyesen, okosan. Ne támadd le hirtelen. Legyél mellette minél többet, foglalkozz vele és lássa, hogy érdeklődsz. Akkor ő is eldöntheti, hogy mit szeretne...
2008. ápr. 27. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
az a helyzet, h a nagyobb csajok a megnagyobb pasikra buknak...oszinten sztem ne egesd magad, valassz kisebb csajt. Es ha meg osszejonne is a dolog hidd el te erezned a legszarabbul magad, es nem mukodne...s a korban hozzad illo csajjal sokkal jobban megertitek egymast, tapasztalatbol beszelek, szoa en is gimi elsos vagyok es evfolyamtarsam a pasim es hihetetlen joben vagyunk...s hidd el ez igy nagyon fasz...a nagyobbak is olyan "kicsi aranyosak" szemmel neznek rank es a legjobbat akarjak nekunk, de, ha egyszer leegeted magad akkor mar nem olyan egyszeru a dolog...:)..biztos van ari evfolyamtarsad..nezd csak meg...:)
2008. ápr. 27. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem sok esélyed van, nálunk anno a harmadikos csajok minimum egyidősekkel jártak, de inkább már végzettekkel.

Ha ráhajtasz és rendes, akkor megmondja őszintén, hogy nem fog menni és lepattint, ha nem, akkor behülyít, majd zavarba hoz lehetőleg nagy nyilvánosság előtt és kinevet.

-G-

2008. máj. 23. 09:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz nyugodtan én is egy harmadikos csaj vagyok és egy kilencedikesbe vagyok beleesve..szóval ember függő.
2008. dec. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!