Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszmegbe túl sokáig figyeltem egy csajt, most azt hiszi hogy?
Figyelt kérdés
Hali az van hogy mindig egy jó csajjal jövök egy busszal ha az utolsó busszal megyek, és már 1 hete direkt mindig inkább lekésem a buszt és azzal megyek csak hogy lássam. De fosok odamenni és leszólítani szóval egyenlőre semmi nincs. Az a baj hogy ma eléggé figyelgettem mert nagyon bejön és észrevette hogy hesszelem viszont akkora pancser voltam hogy nem mosolyogtam csak elvesztem a látványban. Most azt gondolja hogy egy beteges kanos köcsög vagyok aki minden nőt megbámul?? Mert nem vagyok az, egyszerűen csak nem merek odamenni hozzá mert ha meglátom elakad a szavam nem tudok mit mondai, ezerrel kalapál a szívem és gombóc van a torkomban... Csajok ha titeket így figyelne egy srác mi lenne a véleményetek rólla? És ha legközelebb meglátnátok ez ugrana be rólla? 19 éves vagyok, kezdő testépítő szóval kezdek formás lenni ha ez plusz pont:D Kicsit gyerekes arcom van, mondhatni kisfiús ha ez számít, a csaj meg nem az a bomba nő, csak hasonlít egy lányra akit akkor ismertem meg amikor 15 éves voltam , ő akkor volt 17, és azóta nem láttam azt a lányt. Viszont ez a csaj nincs olyan szép, de nekem mégis nagyon tetszik és komoly hatással van rám :)2011. jún. 2. 21:34
11/18 A kérdező kommentje:
De én vagyok bolond :D csak fura picit túlzásba vittem a figyelgetést. és már nem azzal a busszal járok. nem kínozom magam azzal hogy látnom kell, egyszerűen csak nagyon tetszik és nagyon jó érzés látni, de így csak felerősödik bennem az hogy tetszik.
2011. jún. 3. 14:01
12/18 A kérdező kommentje:
*de én nem vagyok bolond :D ezt kihagytam. ( az utolsónak írtam )
2011. jún. 3. 14:02
13/18 anonim válasza:
Bolond vagy, ha tetszik egy lány és nem szólítod meg.
Azt hiszi, hogy egy töketlen srác vagy. Jogosan.
14/18 A kérdező kommentje:
De nem vagyok az, na jó talán egy kicsit :D hogy tudnám leküzdeni ezt az egészet?
2011. jún. 3. 16:25
15/18 Anyád hintalovon válasza:
Szerintem megkéne próbálnod dumálni vele.Ha pl egyedül ül akkor simán beülhetnél mellé vagy hasonlók.
16/18 meginthulyevagy válasza:
Ez úgy megy, hogy mindenféle csajjal elkezdesz beszélgetni, olyanokkal is akiktől nem akarsz igazán semmit. Akkor meg tudod szokni a helyzetet és könnyebb lesz olyannal is dumálni, aki bejön. Amúgy, nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyi ideig húztad, valószínű, hogy vele már nem fog összejönni. De próba cseresznye.
17/18 A kérdező kommentje:
sajnos tesó azt kell mondjam már nem találkozok vele. azzal a busszal járok mint amivel ő régebben, de már nincs rajta. nem tudom melyik busszal szokott menni, próbálok néha másik busszal menin hátha látom de sajnos nem :S
2011. jún. 18. 19:02
18/18 anonim válasza:
Így jártál, látod. Ha akarsz valamit cselekedj hamar, mert elszalasztod a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!