Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elöváladékot letisztitva, gumi nélkül, kiszálással szeretkeztünk, fogamzásgátlo mellet, bár még csak a 6. darabnál tart! Nagyon figyeltem, lehet baj?
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 16:01
2/7 anonim válasza:
az első levél beszedése után, vagyyis a második ciklustól hat a legtöbb fogamzásgátló. Addig azért nem kéne, hacsak nem baj egy baba. De nem mondta a doki, hogy mikortól hat. Főleg a tri-regol az nagyon gyenge.
3/7 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy milyen tablettát szed, mert a legtöbb már az első szemtől véd és van olyan, ami 1 hét után, az 1 hónapot pedig már nem kell kivárni!!! Szóval szerintem nem lehet baj!
4/7 anonim válasza:
Szerintem az előváladék újra és újra előjön szex közben, amikor fokozódik a férfi izgalmi állapota - nem olyan, mint az ejakuláció, hogy egyszer van és kész. Tehát az első nedvek letisztítása után még van esély egy babára.
A legtöbb tabletta a második hónaptól véd, tehát jó esély van arra, hogy ez sem ad elég biztonságot. Szerintem használjatok óvszert még erre a pár hétre, ha nem akartok felesleges izgalmakat...
5/7 A kérdező kommentje:
lindyette 20 a gyogyszer
2008. máj. 19. 13:09
6/7 anonim válasza:
Ez a tabletta már az első szemtől véd! Egyiknél sem kell kivárni a második hónapot, max. 1 hetet kell várni!!!
7/7 anonim válasza:
figyelmesen el kell olvasni a tájékoztatót azon tuti rajta van h mikortól véd.az a tabi amit a barátnőd szed az újgenerációsnak számít a tabiknál sztem szóval az 1. naptól véd.én is hasonlót szedek cska én yasminelle-t mi is így csiáltuk az 1. hónapban h nem ment el bennem a pasim és lásd most tartok tabimentes napokat és megjött rendesen.sztem nincsbaj:)jah+ 1ik ismerősöm azt szed amit a barátnőd és ő benne elment a pasija és neki se lett baja és így hogy te még ki is vetted tuti h nincs baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!