Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal tegnap szeretkezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal tegnap szeretkeztünk, a menstruációm utolsó napján, egy idő után észre vettük hogy kiszakadt a gumi, de a barátom azt mondja nem ment el, szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok?
2010. dec. 18. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes.
2010. dec. 18. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Fiú lesz.
2010. dec. 18. 17:36
 3/8 sasna ***** válasza:
52%
igen, lehetsz terhes.. eleve menstruacio alatt nem szabad szexelni, mert nagy a fertőzésveszély..
2010. dec. 18. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kizárt hogy terhes légy. Eleve nem sok esély lenne menses alatt, de úgy hogy nem ment el, pláne. Szerintem ne aggódj!

Jah és mi is szexelünk menses alatt, mégsem kaptam semmilyen fertőzést. Akinek jól esik az csinálja! Idegesítő a sok vészmadár.

2010. dec. 18. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
tényleg igy gondolod? mert nagyon félek h esetleg baba lesz belőle.. mégiscsak az utolsó nap és nemigazán tudom hogy akkor tényleg kisebb e az esélye..
2010. dec. 18. 18:08
 6/8 sasna ***** válasza:
nem vészmadárkodok.. ez igy igaz, ahogy leirtam, az orvosok se ajánlják. és van, aki menstruació alatt esik teherbe.. kérdező, jobban jársz, ha orvost kérdezel, www.orvostudakozo.hu, Dr. Hamvas Ferenc, pár órán belül válaszol.. habár sztem sincs sok esély a terhességre, de nem kizárt.
2010. dec. 18. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes!

Ha utolsó nap akkor is lehetsz terhes.!!!!!!!!

Sztem menny el nőgyógyászhoz és szólj erről aszüleidnek.Ők biztosan tudnak segíteni!

2010. dec. 18. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem ment el a srác, akkor valószínűleg nem, de érdemes lenne utánajárni.
2010. dec. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!