Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog ténylegesen hatni a fogamzásgátló? Régóta szedem, de eddig nem figyeltem a pontosságra.
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy eddig nem a legfőbb funkciója miatt szedtem, hanem fájdalmak ellen, ezért nem tartottam igazán fontosnak, hogy kb órára pontosan beszedjem (volt amikor este 9, de volt,hogy hajnali 1), és többször is elfelejtettem (szóval másnap szedtem be a kimaradt tablettát..) Ha a következő levéltől már odafigyelek rá, nem felejtem el,pontos leszek,stb, akkor mikor fog először rendeltetésszerűen hatni?2009. jún. 13. 14:09
1/2 anonim válasza:
hát elvileg már hatnia kéne, de inkább menj 100százalékra-ha ezt a levelet teljesen kiszeded és figyelsz hogy ne hagyj ki, akkor már utána védve vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. jún. 14. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!