Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A buszmegbe túl sokáig figyelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A buszmegbe túl sokáig figyeltem egy csajt, most azt hiszi hogy?

Figyelt kérdés
Hali az van hogy mindig egy jó csajjal jövök egy busszal ha az utolsó busszal megyek, és már 1 hete direkt mindig inkább lekésem a buszt és azzal megyek csak hogy lássam. De fosok odamenni és leszólítani szóval egyenlőre semmi nincs. Az a baj hogy ma eléggé figyelgettem mert nagyon bejön és észrevette hogy hesszelem viszont akkora pancser voltam hogy nem mosolyogtam csak elvesztem a látványban. Most azt gondolja hogy egy beteges kanos köcsög vagyok aki minden nőt megbámul?? Mert nem vagyok az, egyszerűen csak nem merek odamenni hozzá mert ha meglátom elakad a szavam nem tudok mit mondai, ezerrel kalapál a szívem és gombóc van a torkomban... Csajok ha titeket így figyelne egy srác mi lenne a véleményetek rólla? És ha legközelebb meglátnátok ez ugrana be rólla? 19 éves vagyok, kezdő testépítő szóval kezdek formás lenni ha ez plusz pont:D Kicsit gyerekes arcom van, mondhatni kisfiús ha ez számít, a csaj meg nem az a bomba nő, csak hasonlít egy lányra akit akkor ismertem meg amikor 15 éves voltam , ő akkor volt 17, és azóta nem láttam azt a lányt. Viszont ez a csaj nincs olyan szép, de nekem mégis nagyon tetszik és komoly hatással van rám :)
2011. jún. 2. 21:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
...azt fogja hinni, hogy te vagy a baltás gyilkos. Inkább menj oda hozzá és kezdj el beszélgetni vele, a többi majd alakul valahogy.
2011. jún. 2. 21:36
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt fogja hinni hogy Te vagy Jason Vorheese.
2011. jún. 2. 21:37
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
azt fogja hinni , hogy te vagy kulabá
2011. jún. 2. 21:39
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
azt fogja hinni hogy te vagy SP
 5/18 anonim ***** válasza:

21:39

lol

6/18 A kérdező kommentje:
Kösz a korrekt válaszokat! Inkább csajok írjanak már... Ti ilyenkor mit gondolnátok róllam???
2011. jún. 2. 21:41
 7/18 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben jártam én is, legtöbbször azzal busszal jártam haza amin volt egy helyes csaj, sokszor megbámultam ő is rám nézett egy párszor. Egyik nap fent ülök a buszon és akkor nagyon elbambultam valamit észre se vettem hogy leült mellém csak 10 perccel utána. Aztán be vetettem egy kis trükköt, le ejtettem a telefonomat elég közel hozzá (persze direkt) és hát megkértem hogy kicsit huzodjon arrébb hogy felvehessem fel vettem aztán elkezdtem mondani hogy jaj milyen ügyetlen vagyok stb.. aztán valahogy megtaláltuk a közös hangot, és végül ugyan nem jöttünk össze de jó haverok lettünk.
2011. jún. 2. 21:43
 8/18 anonim ***** válasza:

telefonos:

rossz helyre nyúltál!

2011. jún. 2. 21:45
 9/18 anonim ***** válasza:

Ismerkedj meg vele. Nem szabad úgy bámulni mint egy eszelős.

Én is ilyen vagyok,sokszor utánam szólnak hogy mint bámulom

őket.

2011. jún. 2. 21:45
 10/18 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok. Igazából a baltás gyilkososnak van igaza, az egy korrekt válasz volt. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de én halálra rémülnék, ha az utolsó buszon valaki követne, bámulna, de nem szólalna meg.

És volt egy másik eset is, amikor egyik barátnőmet egy kolis kerti partin követte egy srác. Rémültem jött be a szobába, hogy nem megy vissza, mert valami őrült követi, aki a nevét is tudja, de amikor ránézett nem szólalt meg. Szerencsére én ismertem a srácot, és megnyugtattam a barátnőmet, hogy csak bolond, de nem kell tőle félni (ez volt a legjobb, amit tehettem, mert a csaj nem mert kimenni se annyira félt).

Szóval ha még ezek után látod, akkor menj oda hozzá, mindegy milyen szöveggel, esetleg kérdezd meg, hogy nem fél-e mindig egyedül az utsó buszon, vagy valamit, vagy hogy hogyhogy ilyen későn jár haza...stb. Aztán majd csak lesz valami. De ha bámulod, akkor előbb utóbb majd elintézi, hogy ne kelljen azzal a busszal mennie...

2011. jún. 3. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!