Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszmegbe túl sokáig figyeltem egy csajt, most azt hiszi hogy?
Ismerkedj meg vele. Nem szabad úgy bámulni mint egy eszelős.
Én is ilyen vagyok,sokszor utánam szólnak hogy mint bámulom
őket.
Én lány vagyok. Igazából a baltás gyilkososnak van igaza, az egy korrekt válasz volt. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de én halálra rémülnék, ha az utolsó buszon valaki követne, bámulna, de nem szólalna meg.
És volt egy másik eset is, amikor egyik barátnőmet egy kolis kerti partin követte egy srác. Rémültem jött be a szobába, hogy nem megy vissza, mert valami őrült követi, aki a nevét is tudja, de amikor ránézett nem szólalt meg. Szerencsére én ismertem a srácot, és megnyugtattam a barátnőmet, hogy csak bolond, de nem kell tőle félni (ez volt a legjobb, amit tehettem, mert a csaj nem mert kimenni se annyira félt).
Szóval ha még ezek után látod, akkor menj oda hozzá, mindegy milyen szöveggel, esetleg kérdezd meg, hogy nem fél-e mindig egyedül az utsó buszon, vagy valamit, vagy hogy hogyhogy ilyen későn jár haza...stb. Aztán majd csak lesz valami. De ha bámulod, akkor előbb utóbb majd elintézi, hogy ne kelljen azzal a busszal mennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!