Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene vajon tennem? Mi a jó megoldás?Van egy pasim aki tényleg tök kedves velem mindig meg mindent megtesz h boldog legyek,és minden reggel jön suliba és megvár a buszmegbe.
Persze Hogy Bocsáss meg neki! Ha eddíg ment a b.megállóba de most becsúszott egy elalvás az ne megy nagy világ.Ha szeret és megbánta bocsáss meg neki!
Volt hogy esett az eső és vártam a b.nőmet a megállóba és tökig áztam de mikor beért suliba írt sms-t hogy apukája levitte suliba ne várjam :) . Mégsem haragudtam meg rá mert Imádom!Szóval ez kis baki ez megbocsájtható!Sztem
Hidd el én is szoktam olyanokat gondolni a b.nőmről hogy meg akar csalni mikor meséli hogy kergette a barátnőjének a barátját..meg elmegy oszt.találkozóra és én nem vagyok ott akkor félek hogy nem-e csal majd meg meg minden.De rájöttem hogy nem kell félnem mert Szeret nagyon!
Am. én is szoktam mondani hogy bemegyek hozzá a másik városba meg minden de nem tudok menni mert dolgaim vannak sajna :( .Nem kell ezért bepöccenned a barátodra!
Hmm...
Ő szeret, gürizik érted. Te meg megszoktad, és már el is várod tőle. Ráadásul meg még meg is akarod bosszulni. Már ne is haragudj, de elkényesztetett kis liba vagy, ráadásul papucsot akarsz csinálni a barátodból, ami viszont senkinek nem lesz jó...
Inkább te kérj bocsánatot tőle, hogy eddig nem írtál neki vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!