Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene vajon tennem? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene vajon tennem? Mi a jó megoldás?Van egy pasim aki tényleg tök kedves velem mindig meg mindent megtesz h boldog legyek,és minden reggel jön suliba és megvár a buszmegbe.

Figyelt kérdés
Ma reggel meg nem várt és suliba se jött.Fel se hívott h nem jön és szomorú voltam.Délután írt msnen h elaludt és h ne haragudjak.A sim kártyája meg tesójánál volt de nagyon szeret,hiányzok neki és holnap jön,de nem írtam neki vissza.Elvártam volna azt h legalább később de bejöjjön a suliba mert mindig azt mondta h miattam bejönne.Mérges vagyok rá és holnap azt akarom hogy most ő várjon hiába...azzal a különbséggel h én megyek suliba csak később.Mit tegyek?vagy bocsájtsak meg neki?
2009. jan. 27. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Ennyire nem bízol meg benne?Miért adott már rá okot???ha nem akkor ne hisztizz,tényleg nagyon gyerekes a viselkedésed!Így fel fújni valamit???!!!Hihetetlen vagy vazzzeee!
2009. jan. 27. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Ha sorozatban tenné,akkor megértem,de egyszer?most ezért bünteted hogy nem hívod meg holnap váratod?Kis bosszúvágyó pisis vagy, már megbocsáss nem tudom hány éves lehetsz,de felhúztam magam ezen!
2009. jan. 27. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

(Úristen, örülök hogy nem ilyen buta liba barátnőm van. )

Egyébként igen, bocsáss meg neki, van olyan hogy elalszik az ember és ez nem nagy bűn. Te viszont olyan ügyet csinálsz ebből mintha megcsalt volna vagy mi.

2009. jan. 27. 22:56
 14/18 A kérdező kommentje:
nem azon akadtam ki h elalszik hanem azon hogy betudott volna jönni és nem jött!Pedig állítólag nála ez alap...meg nálam is az lenne hogy nem otthon feküdnék tovább hanem felülnék a buszra és mennék h láthassam a szerelmem de látom nála nem ez van.Pedig ő eddig azt mondta hogy ő akár hóba is begyalogolna hozzám de erre se képes hogy busszal bejöjjön
2009. jan. 27. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de ha velünk is vitatkozol, akkor vmi nagyon megkattant nálad, h folyton csak ezt hajtogatod!! El lettél kényeztetve azzal, hogy egy ideig mindig odament, ez egyszer kimaradt, máris itt raplizol, szemben 20 emberrel............

Ez olyan, mintha egy csöves végigrugdosná az előtte elhaladó embereket, csak azért, mert nem adnak neki pénzt.

A kísérgetés k**ra nem JÁR, hanem az egy becsülendő gesztus, s ha elmarad (márpedig ha tovább kötekedsz a sráccal, ejteni fog nagyon, és igaza lesz), repesve kell várni a következőt.

Vagy esetleg [most majdnem idetettem egy kötőszót] elemhettél volna hozzá te, hogy megnézd: nincs-e vmi baja, h nem szobrozik ott nálad.

Sose lennék a barátod, ha ilyen maradsz.

És egyetlen normális pasi sem.

Fogd fel most, mert csak szívni fogsz, míg végre sikerül.

2009. jan. 28. 00:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

öregem! csajszi ha te nem bízol a srácban, de mindig ott van, egyszer hibázik akkor már hazug v mi, tessék gondolkodni

a bizalom egy NORMÁLIS kapcsolat ALAP pillére

2009. jan. 28. 01:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
bocs, nekem volt ilyen barátnöm, nem akarlak megbántatni de ez az én hercegnő/idősebb korban királynő vagyok tipikus szindrómája, ami annyit tesz h kiforgatod a történteket a saját javadra amikor te is mehettél volna ahogy az előttem szóló valaki említette, szóval emészd meg nem vagy a hókirálynő, és ürülj h szeret a barátod különben nem lenne ott minden nap, és gondolkodj kérlek az agyaddal ne a büszkeségeddel
2009. jan. 28. 01:51
 18/18 anonim ***** válasza:
te jó ég..hány éves vagy? sztem ez 12 éveseknél elmegy( nagyon max)... minden nap lát a suliban..és egyszer elalszik és gondolja otthon marad , pihizik egyet, te meg kiakadsz..na neeeeeeeeeeeeeeee z nagyon ovodás....nincs miért bocsánatot kérnie...mert egyszer otthon maradt...mindennap lát téged, nem 200 km re vagy...ne sértődj meg hülyeségeken..
2009. jan. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!