Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak tetszik, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak tetszik, ha egy lány randira hívja őket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 20:36
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
bátorság az kell , de hidd el nem olyan vészes mint gondolod, sztem még örülni is fog neked.
2011. máj. 30. 21:47
 32/38 A kérdező kommentje:
Jah, és még annyi, hogy legelső lakalom óta még kétszer írtam neki chaten, aztán ő kb. egy perc után kijelentkezett. Az lehet, hogy a fb. volt rossz, vagy ez ez egy kontra érv? Ne haragudj, hogy így bombázlak a kérdéseimmel :s
2011. máj. 30. 21:47
 33/38 anonim válasza:

bocs nem tudom mi az a "fb."

Egyszer beszélgettem az egyik haverommal, aki nem 1 hanem 5 percenként irt, megkérdeztem mit csinál azt irt hogy egyszerre 13 embernek nehéz válszilni. Szerintem érted. És amugy szivesen segítek tudom, ez egy szar helyzet, velem is megesett hasonló. Ilyenkor jó egy kis segítség.

2011. máj. 30. 21:54
 34/38 A kérdező kommentje:
facebook. ne haragudj, már rászoktam. Na jó. Nagyon nagyon köszönöm a segítséget, tényleg...nagyon hálás vagyok.
2011. máj. 30. 21:55
 35/38 anonim válasza:
Szóval remélem segitettem. Ess túl rajta minnél hamarabb SOK SIKERT
2011. máj. 30. 21:58
 36/38 anonim ***** válasza:
Konkretan lefossak oromukben a bokajukat :))
2011. máj. 30. 22:02
 37/38 anonim válasza:
Nem tudom ki az a suttyó nigger de menj és B.SSZÁL meg egy kecskét. Nekd biztos azok jönnek be
2011. máj. 30. 22:06
 38/38 anonim válasza:
Már abból kiindulva hogy te nem szereted ha jó nők vannak a közeledbe, meg egy lány akar beszélgetni veled.
2011. máj. 30. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!