Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tetszik, ha egy lány randira hívja őket?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 20:36
1/38 Problem? válasza:
Öszintén naná! mondjon bárki bármit
2/38 anonim válasza:
Nekem tetszene, de engem még sehova se hívott lány nem hogy randira.
Én hívtam már lányt de nem akart eljönni.
3/38 A kérdező kommentje:
Hmm...csak mert van egy srác, már kb. 2 éve húzzuk és őszintén fogalmam nincs, mit csináljak, mert úgy tűnik, hogy én is legalább tetszem neki. De vagy fél, vagy nem tudom, de eddig semmit nem csinált és azon gondolkodtam, hogy kezembe veszem a dolgokat. Csak félek, hogy én értettem félre mindent.
2011. máj. 30. 20:43
4/38 anonim válasza:
Nekem például nagyon NEM, ciki a fiunak (nekem). Bár ezt embere válogatja. Bár ha jobban meggondolom... Amugy ki az a töketlen.
5/38 anonim válasza:
Az előző vagyok. Menj oda amikor maga van és csak ugy minden szó nélkül csókold meg. Ha erre nem lép, akk vagy hülye vagy...
6/38 A kérdező kommentje:
Hát, ezt nehéz lenne kivitelezni. Tavaly ballagott, más városban jár egyetemre...
Amúgy meg miért én vagyok a hülye?? :D:D Ő a srác, és igazán nem lehet rajta kiigazodni.
2011. máj. 30. 20:47
7/38 A kérdező kommentje:
Jah, jó. Bocs, az előbb félreolvastam :D
2011. máj. 30. 20:47
8/38 anonim válasza:
bocs nem irtam vesszőt nrm te vagy a hülye hanem Ő
9/38 A kérdező kommentje:
Nem, én bocs, csak gyorsan olvastam...
Egyébként honnan lehet tudni, ha tetszel egy fiúnak, csak fél kimutatni? :D Erre nem muszáj válaszolni, mert elég szar kérdés, tudom, csak kíváncsi vagyok...
2011. máj. 30. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!