Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tetszik, ha egy lány randira hívja őket?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 20:36
21/38 anonim válasza:
Ezekből amiket leírtál nekem az jön le hogy tetszel neki csak félénk,vagy nem érett egy kapcsolatra, am hány évesek vagytok?
22/38 A kérdező kommentje:
én 17, ő 20 :D
2011. máj. 30. 21:22
23/38 anonim válasza:
akkor inkább csak félénk, hivd el bátran és a randi végén adj neki egy puszit a szájára, ez minden férfinál beválik.
24/38 A kérdező kommentje:
Hát igen...szeretnék biztos lenni benne, hogy csak félénk, mert akkor nem haboznék, rögtön elhívnám. De hogyha ezzel rontok el mindent...eléggé fontos nekem és eddig legalább ennyi kapcsolat volt köztünk (ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni XD)
2011. máj. 30. 21:28
25/38 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom: már bocs de ez nem kapcsolat, pláne ha félsz beszélni vele de bocs nem is mondtad hogy félsz, nagya fantáziám. Inkább csak szenvedés a számodra. Nekem is folyton ez zakatolt a fejemben IGEN/NEM napi 25 órában ha érded hogy értem. és ez igy nem is igazán barátság. Jobb ezt minnél hamarabb megtudni, ha ciki ha nem. és utána minden megváltozik bármilyen is legyen a véleménye, de te tudni fogod. Nekem ez nyugtatta meg a lelkiismeretemet.Igy könnyebB hidd el.
26/38 anonim válasza:
bocs ha megint túl nyers voltam
27/38 A kérdező kommentje:
Nem vagy nyers, sőt, köszönöm :) Sokat segít most egy sráctól tudni, hogy ő hogy értelmezi egy szintén y-kromoszómás gondolkodásmódját (bocs, tudom, hogy a fiúk meg a lányokon nem igazodnak ki). Tényleg csak azért bizonytalanodtam el, mert én már annyi egyértelmű jelet adtam, és mégse lépett. Bár lehet, hogy ő meg a saját jelzéseit gondolja egyértelműnek...
2011. máj. 30. 21:40
28/38 anonim válasza:
hívd el. ezt vele kell megbeszélni. Ezek alapján tetszel neki csak nem tudja hogy ő tetszik e neked
29/38 A kérdező kommentje:
Oké, akkor el kell kezdenem nagyon nagyon összedni a bátorságom :D
2011. máj. 30. 21:45
30/38 anonim válasza:
Szerintem már nem sok mindent tudok mondani, csak még annyit hogy SOK SIKERT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!