Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak ment már tönkre lány barátságuk, mert többet akartak?
Figyelt kérdés
Én 25F vagyok, 1 éve történt és a mai napig nehéz elfogadni :( azelőtt pedig minden jólment, majd amikor elmondtam hogy mivan, nem válaszolt, azóta se, és mostmár másik pasival van2011. júl. 30. 23:31
1/4 anonim válasza:
Ment, a lány akart többet, addig fűzött amíg be nem adtam a derekam és jártunk, aztán szakított és azóta nem is beszéltünk.
21f
2/4 anonim válasza:
lány vagyok, és már kétszer is előfordult, hogy nagyon jóban voltam egy pasival, meg minden, csak egyszerűen nem volt meg a kémia. szexuálisan nem tudtam hozzá vonzódni,(ami szerintem elengedhetetlen egy kapcsolatban) és persze mikor szerelmet vallott, és ezt elmondtam neki, nem bírta elfogadni. Aztán úgy döntöttem, hogy hiába érzem jól magam vele, nem fogom ,,kínozni" azzal, hogy még mindig látja, rajtam, hogy jól érzem magam a környezetében, de mégsem akarok tőle többet. Szóval inkább nem nagyon találkoztam vele...
3/4 anonim válasza:
Férfi és nő között nincs barátság ... tanuljátok már meg ...
4/4 anonim válasza:
inkább ez minthogy utánna is jóba legyetek az sokkal jobban fáj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!