Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tetszik, ha egy lány randira hívja őket?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 20:36
11/38 anonim válasza:
ha várdz egy pillanatot leírom
12/38 A kérdező kommentje:
Várok :) Elég fontos ez nekem...
2011. máj. 30. 20:52
13/38 anonim válasza:
Furcsán néz rád/beszél veled(jó értelemben). Tényleg bonyolult kérdés. Ezt inkább valami tapasztalt nőtől kellene megkérdezni, csak jobban tudja, vagynem.
14/38 A kérdező kommentje:
És ha leírom, hogy miket csinál/csinált és úgy megmondanád, hogy szerinted, mint fiú szerint, őszintén ez mit jelent? :D
2011. máj. 30. 20:56
15/38 anonim válasza:
Bocs a nem túl kimerítő válaszért, de komolyan nem tudom megfogalmazni.
16/38 anonim válasza:
ok ird le ugy talán könnyeb lessz.
17/38 A kérdező kommentje:
Amíg egy suliba jártunk, addig a mindennapos golyosón "egymás-szemébe-nézünk-pár-másodpercig" cucc, és tuti beszélt rólam a barátainak (tulajdonképpen hallottam). Beszélni sokat nem beszéltünk (egyszer írtam neki chaten). De amikor keveset igen, akkorm indig megnevettettem. Párszor ő jött oda hozzám. Most ha ritkán találkozunk, akkor már csak ez a nézés dolog, meg néha figyel, és köszön persze, ha meglátom és meglát :D És eddig rendben, de SEMMI más, nem hív el, Ő nem ír...
2011. máj. 30. 21:00
18/38 A kérdező kommentje:
az előbb folyosón akart lenni a golyosón helyett :D Bocsiii, rossz a billenytűzet is...-.-
2011. máj. 30. 21:00
19/38 anonim válasza:
Ugy irom mintha én/ő lennék vagy valami ilyesmi. Tudodmit, meggondoltam mégsem ciki ha elhivod randira. Ha ő nem lép, legyél egy kicsit bevélalósabb. Ha elmentek randira, vagyél fel valami szolid hivalkodó ruhát(de valami k.rvásat) Ha beszélt rólad a barátainak, az vagy jó vagy rossz(nem irtad le mirő bezséltek JÓ/ROSSZ).És most hogy más suliban tanul "elfelejtett" vagy mással jár/tetszik neki. Az nagyon jó ha megnevettetted.ha veled nevet az jó, ha rajtad az nem.(ha kell még infó szivesen irok, és bocs ha kicsit nyers vagyok, de azt mondtad hogy őszintén)
20/38 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem azt hallottam, amit mondtak rólam, csak amikor a közelemben volt az egyik barátjával, véletlenül meghallottam, hogy a haverja azt mondja neki, hogy Ott van! (ja, csak én voltam ott :D)...Nem jár mással, azóta is már párszor találkoztunk (mármint mióta elment)...amit itt leírtam, kb. az összes megtörtént most a héten.
Kösz, hogy őszinte vagy, amúgy.
2011. máj. 30. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!