Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok már nincs szükség udvarlásra? Nincs már rá igény?
Ne higgy már el mindent, amit itt írnak. A 68%-osnak nap, mint nap beszólnak, mert minden kérdéshez beírja ezt, holott nem így van.
Annyi az egész, hogy változott a világ. Nem kell elkérned senkit a szüleitől és nem kell folyamatosan rózsákkal bombázni, engem zavarna is. Egyszerűen legyél férfias és kedves,merj kezdeményezni. Ha normális nővel kezdesz az nem fog bunkón elutasítani, ha meg egy bunkóval, az magát járatja le,nem téged.
Ha ribancot akarsz magadnak akkor menj oda és taperold le, ha kicsit normálisabbat,akkor udvarolhatsz.... :)
Igen egyébként igazad van, az idővel változnak az emberek is, és lassan elmúlik az udvarlás szokása is :S
Én fiú vagyok, és igenis udvarolni akarok! De még a szerenád sem áll messze tőlem. Mondjuk én talán túlságosan is romantikus ember vagyok, de ettől olyan gyönyörű az egész szerelem.
Nem is vonzódom azokhoz a lányokhoz annyira, akiket olyan könnyen megszerzek a külsőm miatt.
Az udvarlást egyébként inkább a romantikus lányok kedvelik. Keress olyanokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!