Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok már nincs szükség udvarlásra? Nincs már rá igény?
Figyelt kérdés
Ha udvaroltam egy lánynak mindig elutasítottak, jobb lenne ha odamennék és megfognám a seggüket?2011. máj. 30. 15:53
1/18 anonim válasza:
Igen, csak lehetőleg vedd fel a reakciót videóra.
2/18 anonim válasza:
én igényelném:) nyilván ők azért nem igényelték, mert nem jöttél be nekik ennyi..
3/18 A kérdező kommentje:
Jaaa, hogy ez úgy működik, hogy aki jól néz ki az bármit csinálhat buknak rá a nők aki meg nem az hiába udvarol?
2011. máj. 30. 15:56
5/18 anonim válasza:
Inkább az számit, hogyan, milyen stilusban udvarolsz szerintem és persze hol és milyen tipusú nőknél.Diszkóba magát kellettető csajoknál a popo érintés, a gátlástalan megközelités a nyerő szerintem és utcán,suliba,egyetemen stb. az udvarlás egy laza formája, sok humorral vegyitve.A régi értelemben vett udvarlás szerintem már szinte sehol nem nyerő(virág,dicséret,kedveskedés stb.)
6/18 anonim válasza:
Nem az udvarlás tényével lehetett nálad a probléma, hanem vagy a módjával, stílusával, vagy úgy általában, veled.
7/18 anonim válasza:
Nem tudom mit történik a mai lányokkal, de Én szeretem, ha egy fiú udvarol. Akkor látszik igazán, hogy nem csak egy éjszakára kell, hanem igenis megküzdesz a szívéért. A "seggrepacsi" ismerkedések nagy része nem tart sokáig...:) Kitartás! Lesz, aki értékelni fogja.:)
8/18 anonim válasza:
a saját kategóriádban keresgélj, és ott udvarolj.
9/18 anonim válasza:
Én örülnék a "régi értelemben vett udvarlásnak"... nem sok ilyen fiú van. Szóval nekem nem jön be, ha fogdosnak...
10/18 anonim válasza:
Hát attól függ. Én nem igénylem a klasszikus udvarlást,nem kell virágot hozni,nem kell, hogy kinyissa az ajtót.
Viszont annak nem örülök, ha bunkó jön oda, nézhet ki akárhogy,egy tróger nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!