Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vietnámi lánnyal érdemes megpróbálni egy kapcsolatot?
az már nem hogy férfiasabb is legyél a pasit látva.
az már hogy férfiasabb is legyél a pasit látva.*
Persze,próbáld meg.A keleti kultúrából szerintem a vietnamiak a legbarátságosabbak és a legszebbek is.
Meg ők élnek a legnormálisabban pl a kínaikhoz képest,akik zárkózottak,nem keverednek,evés közben simán turháznak,állandóan üvöltenek stb.
Viszont a haverom egyszer összejött egy viet lánnyal,én is ismertem,gyönyörű szép és a lány muterja meghívta hozzájuk és vacsora alatt letisztázta,hogy nem járhat a lánnyal.
Aztán,hogy konkrétan miért,azt nem tudom,de a szerintem azért,mert a srác volt 22-23,a lány meg 17.
Megpróbálhatod.
Ami gond lehet:
- a szülők befolyása nagyon erős. Ők döntenek.
- szükség esetén minden pénzét hazaadja. Amit tőled kap, azt is.
- elképzelhető, hogy állampolgárságot akar, az meg házasságon keresztül megy. Ez esetben elég hamar számíts egy gyerekre (mármint: gyerek->házasság->állampolgárság).
- ha valami gond van, a rokonsága elég drasztikus tud lenni. Nem árt előre megismerkedni velük is.
Hát figyelj (ja és közben lehet hogy nagyon későn válaszolok neked), én vietnámi lány vagyok... a kulturális dolgokat úgy kezelem, hogyha a fiú nem tud sokmindent a mi kulturánkról, nem sértődöm meg... meg ami nálunk bunkóság lenne akkor is meg tudom érteni (kivéve ha ilyen nagyon nagy bunkóság, mert akkor szólok neki) de szerintem annyi a lényeg hogy kicsit legyél gyengédebb, védelmezőbb, mert mi ezt szeretjük... hogyha a fiú mellett biztonságérzetünk van és hogy érezzük hogy törődik velünk... a szüleivel meg majd biztos hogy beszélj, mert tényleg a döntésünk 50-75%-a rajtuk múlik.... egyébként meg valaki előttem írta hogy lehet hogy állampolgárságot akar szerezni, én erre azt mondanám, hogy nem szoktak ilyesmit csinálni... simán meg lehet szerezni normálisan is, nem kell az életét feláldoznia érte (mármint egy gyerekkel az ázsiai népeknél már le van szögezve hogy mi van utána... nem lehet elhagyni a gyereket) úgyhogy kb ennyi
szóval sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!