Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vietnámi lánnyal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vietnámi lánnyal érdemes megpróbálni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, mielőtt félreértenétek srác vagyok
2011. máj. 28. 00:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
*mármint nem egy nem magyar, hanem pont h egy magyar:D
2011. máj. 28. 00:40
 12/27 anonim ***** válasza:
aha, berakod neki :D
2011. máj. 28. 00:46
 13/27 A kérdező kommentje:

Berakásnál még nem tartok:D

De nem kell megalázkodni hajolgatni neki?:)

2011. máj. 28. 00:49
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem. Először is ez a nagyon durván meghajolgatunk a Japánokra jellemző teljesen más kultúra, másik ha veled jár egy suliba valószínű itt nőt fel és a hétköznapjai a magyar szokásokhoz hasonlít inkább. Esetleg ha majd ott tartasz, hogy bemutat a szüleinek előtte nála kell rá kérdezned, hogy illik neked köszönteni őket és ilyen egyéb apróságok.
2011. máj. 28. 00:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Ja meg annyi, hogy tapasztalataim szerint az ázsiai emberek nagyon barátságosak.
2011. máj. 28. 00:54
 16/27 A kérdező kommentje:
ezt megfigyeltem ám, kis mosolygós lány, őszintén én vágyom rá :d
2011. máj. 28. 00:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Tanulj meg pálcikával enni levest is. Egyél sok ilyen kocsonyás levest hogy hozzászoktad magad. És ha családjuknál eszel ne használd dobverőnek az evőpálcikát mert az viszont udvariatlanság.
2011. máj. 28. 01:03
 18/27 anonim ***** válasza:

A kínaiak nagyon mások , a japánok főleg. De vietnámiak szinte már Európaiak, kenyér helyet rizst esznek. A francia kultúra, nagyon mély nyomokat hagyott náluk.

Én ismertem, bár nem úgy egy vietnámi lányt (magyar) férje volt. Azért az elvárják hogy férfiasabban viselkedj, az már hogy férfiasabb is legyél a pasit látva. Sok sikert! Jó választás.

2011. máj. 28. 01:08
 19/27 anonim ***** válasza:
fú de irigyellek :D
2011. máj. 28. 01:11
 20/27 anonim ***** válasza:

ma 01:08-as

Volt már nekem japán és kínai és vietnami jó ismerősöm is.

Mind véletlenül. De azt mondhatóm egy vietnami lánnyal a legkönnyebb elsimítani a kulturális különbségeket.

2011. máj. 28. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!