Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek lányokkal ismerkedni mert "szégyellem" egy picit, hogy falusi vagy, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Suliban is volt rá példa, hogy kérdezték hova valósi vagyok és mikor mondtam, h ...-ra akkor néhányan mondták hogy ... falusi. Emiatt teljesen félek is a lányoktól, hogy nem városi vagyok és emiatt tovább állnának. Mai fiatal lányoknak mennyire számít ez ? Mit tegyek ?
16/F
2011. máj. 24. 19:50
11/14 Chuck válasza:
Hát nem tudom....engem elég sokan méregetnek miatta....
12/14 R3al válasza:
Szerintem ez nem gond... a városi tahókat jobban utálom :P Sok bunkó nem tudja mi az a káposzta... meg hogy nő meg ilyesmi :D Legjobb haverom az pld falusi, ahogy te mondanád :D De mekkora egy csajozógép... huhh :D
13/14 Chuck válasza:
kivételek egyike akkor barátod....
14/14 anonim válasza:
szerintem mindegy, hogy falusi vagy-e.aki emiatt kikosaraz, az elég bunkó.-.-
nem kell ezt szégyelned.jó , lehet, hogy pl.Pesten a pestiek menőbbek, de ennek nem kell így lennie.
nem kell félned, mert nincs okod rá!!!:)))
1 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!