Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek lányokkal ismerkedni mert "szégyellem" egy picit, hogy falusi vagy, mit tegyek?
Suliban is volt rá példa, hogy kérdezték hova valósi vagyok és mikor mondtam, h ...-ra akkor néhányan mondták hogy ... falusi. Emiatt teljesen félek is a lányoktól, hogy nem városi vagyok és emiatt tovább állnának. Mai fiatal lányoknak mennyire számít ez ? Mit tegyek ?
16/F
Úristen, tuti bunkó lány lehetett..Mi van akkor ha falusi valaki, az már nem is ember??!!!pff A falusiakra legalább nem lehet azt mondani h városi bunkó..Beképzelt duma..
Ez még nem jelent semmit, ne félj a lányoktól, barátkozz nyugodtan..akinek bejössz az lefogja szarni, hogy most falusi vagy városi vagy.. ugyhogy nyugi!
Mit tegyél? Vicceld el az egészet, amikor megkérdezik, hogy honnan jöttél, mutasd meg nekik, hogy te büszke vagy rá, hogy falusi vagy! Hidd el ha azt látják, hogy téged ez nem zavar, akkor őket sem fogja zavarni..
Egy falusi lány:) (14)
Engem nem zavarna.Kit érdekel honnan van. A lényeg a hozzáállása hozzám.Stb..Szóval engem egyáltalán nem zavar:)
Inkább a városi zavarna,mivel arról egyből az elkényeztetett kisfiúk jutnának az eszembe:D
15/L
Bizony, normális embert nem érdekli, nem az alapján itél meg.
2 évig laktam Pesten, volt olyan aki tett megjegyzést, persze csak miután mondtam hogy egy 1400 fős faluból jöttem, addig észre sem vette. Az ilyen beszólásoknak semmi alapja, drága fővárosunk is csak egy nagyra nőtt falu. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!