Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falusi fiú, csajozós duma? Szerintetek bejönne?
Figyelt kérdés
sziasztok.. falusi fiú vagyok, nem ismerem ezeket a városi szlengeket szóval kitaláltam magamnak egy jó csajozós dumát de nemtudom beválna-e a nevem józsi és ezt találtam ki :
"Csá csajszika ! jösz bulizni a józsival? adok egy JÓZSÍros kenyeret !"
szerintetek bejönne ha elmennék egy szórakozóhelyre a városba? ha nem adjatok ötlete mit kéne mondani!
2011. nov. 3. 23:56
1/18 anonim válasza:
nem tudom , de nekem tetszik xDDD
2/18 anonim válasza:
én mutatnám a hüvelykujjam hogy Kkiirrály és elhúznék :()
3/18 anonim válasza:
Ez gáz de egy buliban ki tudja kinek mi tetszik, úgysem ismer ott senki próbálkozz nyugodtan és ha szerencséd van kifogsz egy olyan lányt akinek bejönnek az ilyen "kreatív" mondókák :)
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon eredeti, városban ilyet mástól biztos nem hallott!
5/18 anonim válasza:
De ha elsőre nem válik be attól menj tovább mert kb. buliban 10/3 fogják érteni :D
6/18 Walk With Me válasza:
Egzotikus. Engem férfilétemre megfogtál. :D
7/18 anonim válasza:
a végén mondjad még h ÉN KUKÁZTAM és hangsúlyozd arcoddal a hogy te volnál a helyes döntés
8/18 Tojásrántotta válasza:
Tuti FAIL! Ha nem és ezt komolyan gondolod, akkor komoly gondjaid vannak.
9/18 anonim válasza:
Kúl vagy Mari, csuda a piercinged!
10/18 anonim válasza:
b+ énis falusi vok,de na mind1...te sztem nem falusi vagy hanem ősparaszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!