Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nézne ez ki? Bejönne a srácoknak?
Figyelt kérdés
Hosszú barna(inkább a sötétebb barnához van közelebb,mint a világoshoz) hajam van és kék szemem.Egy lila tincset szeretnék bele tetetni.kicsit változtatni szeretnék :)
19/ L
2011. okt. 20. 21:38
1/10 anonim válasza:
ratyin néznél ki. nekem az ilyen színesfejű lányok nagyon gagyinak tűnnek. 18/F
2/10 anonim válasza:
Lilát ne tegyél bele , inkább zöldet !
3/10 anonim válasza:
nem kell oda tincs. barna haj, kék szem tuti párosítás. szerintem inkább villants az tutkómutkó bejön neki.
4/10 anonim válasza:
Szeretem a sötétbarna hajú lányokat. Akinek tetszel, így is tetszeni fogsz. Akinek meg nem, az nem a lila tincs miatt fog Téged választani.
Én részemről a barna hajat szeretem különböző színárnyalatok nélkül.
5/10 anonim válasza:
Egy olyan lány, akinek valamilyen természetellenes szín van a hajába, az nagyon lerontja nálam az esélyeit:) Ha az egész haja olyan, akkor 0 az esélye. Viszont egy szép hosszú barna haj, úú de szép:D 18F
6/10 anonim válasza:
Szőke vagy valami vörösesrózsaszín, ha már extrázni akarsz:)
7/10 A kérdező kommentje:
nem szeretném az egészet,mert utálom a festett hajat.csak egy tincset.vagy inkább lövessek még egy lyukat a fülemre? vagy egy pici tetkó?változtatni szeretnék egy kicsit....de nem tudom ,hogyan.A lila tincs tényleg ennyire gáz lenne
?
2011. okt. 20. 21:46
8/10 anonim válasza:
Az egészet föstesd lilára, abba egy barna tincset. Utána lövesd is magad, de ne fülbe, hanem tarkón. Egy édi tetkó már csak koronája lenne ennek az egésznek.Mondjuk egy olyan, hogy egy egérke szalad be a puncidba.
9/10 A kérdező kommentje:
az utolsó egy gyökér :D de elég nagy
2011. okt. 25. 21:46
10/10 A kérdező kommentje:
a többieknek köszi a válaszokat :)
2011. okt. 25. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!