Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönne egy ilyen csajozós duma? (Lent)

Figyelt kérdés
Átlagos srác odalép a diszkóban és azt mondja: "Szia megszavaztunk a buli szépének, a fődíj egy puszi tőlem."
2011. ápr. 29. 22:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
nekem tetszik, vicces, szeretem ha egy fiúnak van humora. de a puszi mellé adj fődijként vlmi löttyöt is:P18L.
2011. ápr. 29. 22:14
 2/19 anonim ***** válasza:
őszintén szólva, ha nekem a sárc tetszene, ez a duma akkor sem jönne be...olyan jófiúsan nyomulós....nem tudom másképp mefogalmazni. Inkább poénosra vedd a figurát, de nem olyan szerencsétlen poénosra, vagy gusztustalan poénosra gondoltam.
2011. ápr. 29. 22:16
 3/19 anonim ***** válasza:
jaj de jó, hogy írt egy 18 éves leányzó, nha igen a kor is lényeg. Ez a szöveg a fiatal lányoknak bejön. Igaz csak 5 évvel vagyok öregebb, de ez már nekem nem nagyon jönne be. Nekem már jobban tetszik az értelmes humor és az egyenesség.
2011. ápr. 29. 22:17
 4/19 anonim ***** válasza:

Ha diszkóba járó lány lennék, akkor telenedvesedne tőle a bugyim. Ja, upsz, nem is lenne rajtam bugyi! XD

Azaz: mit vársz a diszkótól? Színvonala ennyit enged. Ha nem akarsz ilyen normálatlanokkal találkozni, ne menj gyakran diszkózni. Ha mész, akkor meg viseld el az IQ harcos nyálcsordogálós fiúkat, akik joggal folyatják nyálukat a mindenüket kipakoló csajocskák előtt. :)

21-l

2011. ápr. 29. 22:19
 5/19 anonim ***** válasza:
utolsó: van kedved kefélni egyet? :D írj privit :DD
2011. ápr. 29. 22:19
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene, szerintem erőltetett és gagyi. 20n
2011. ápr. 29. 22:23
 7/19 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, hozzám még nem jöttek oda hülye dumával, szerintem azért a férfiak többség élből tudta, hogy nálam ezzel csak kinevetteti magát. A legkellemesebb élményem, amikor a srác elkapott, és elkezdett velem lassúzni, pedig nagyon pörgős volt a zene. Tetszett a hirtelensége, és hogy nem tucatmegoldást választott.
2011. ápr. 29. 22:24
 8/19 A kérdező kommentje:
Hoppá a lassúzást már én is megcsináltam egyszer... :-)
2011. ápr. 29. 22:29
 9/19 anonim ***** válasza:
nha az jó, akkor megint dobd be, sokkal eredetibb, mint az ilyen bemagolt szövegek, mert ettől egy lány azt hiszi, hogy minden nőnek ezt mondod. Ilyenkor egy nő nem érzi magát különlegesnek, és mi nők szeretünk különlegesek lenni, holott lehet tök átlagosak vagyunk, de a férfinek el kell hitetni, hogy nem.
2011. ápr. 29. 22:35
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jópofa duma. De ha egy srác nem tetszik mondhat akármit hoppon marad... xD
2011. ápr. 30. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!