Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez bejönne nektek? 170 cm vagyok és 12cm a péniszem és 21 éves, ha nem miért nem?
Most komolyan? A leírásba automatikusan bele kell venni a pénisz méretet....????
Te Jó Isten
"12cm a péniszem és 21 éves"
És te hány éves vagy kedves kérdező? :D
mire vársz? h jönnek majd a csaj kommentek és akkor telefonszámot írnak vagy mizu? :O
ez annyira gáz.. még úgy csinálsz mintha nem tudnád h mi az átlag.. anyám de szánalmas vagy.. atyaég -.-
@ ma 12:54
Igenis sokat számít a méret. A nőknek a külsőségek a legfontosabbak, és ebbe a farok mérete is beletartozik, még ha sokan tagadják is.
Túl alacsony vagy sajnos,neked sportolni kéne hogy megizmosodj és azzal ellensújozd a magasságod.
A kukid meg elég pici,ha csak egy kicsit hosszabb lenne még jó is lehetne de ez így határeset.
22N
Utolsónak:
A MÉRET NAGYON IS SZÁMIT! Aki azt mondja, hogy nem annak még nem volt olyan kicsivel dolga, mint nekem. De már ezek a centis kérdések idegesitenek.
Nem cm-ben lehet mérni a teljesitményt. De azért van egy alap sztem. Találj egy lányt, aki szeret és tedd boldoggá ahogy csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!