Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez bejönne nektek? 170 cm vagyok és 12cm a péniszem és 21 éves, ha nem miért nem?
De miér tis fontos méregetni? Ha jó vele jó ha nem nem..... lehet ugyanolyan rossz egy nagyobb mérettel is (ezt viszont én tapasztaltam, )
És attól hogy valaki pontosan tudja a méretét még nem lesz jó szerető....szóval továbbra is fenntartom nem járnék olyan férfival aki méregeti, mert az elsiklik a szex más terén, a méreteivel törődik csak és vagy nem meri "rendesen használni" vagy túllegózza a dolog....
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:04
Nem arról van szó, hogy számít a mérte vagy nem, de nehogy már ez legyen az elsődleges. Nehogy már automatikusan ezzel kelljen kezdeni....
Nagyon kicsi vagy.. 170cm?? én vagyok 178cm , és tuti önbizalom hiányos vagy,azért kérdezel hülyeségeket, vagy az ellenkezője egy egoista .., szóval biztos nem jönnél be..
20/L
Mi a f@szért van ennyi magas lány?
Az alacsony csajok a legcukibbak. *.*
Én is csak 165cm magas fiú vagyok, igaz farkam normál méretű. Szerintem a tiéd sem rossz, ha tudod rendesen használni. Ne parázz a farkad miatt. Nem ez az elsődleges.
Szedd össze magad és merj csajozni, én is ezen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!