Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barna haj ami a vállamig ér, barna szem, 167cm és 62kg, jófej, kedves, imádok haverokkal lenni, szeretek új barátokat szerezni, kicsit nagyszájú.. Képet majd még meggondolom h küldök-e!:D2011. okt. 1. 20:40
1/63 anonim válasza:
Küldjél képet és nyilatkozom:D:)) 22F
2/63 anonim válasza:
Így elsőre bejön, de egy kép segítségével pontosabb választ tudnék adni ;)
20/F
3/63 Iuventus ventus válasza:
Ne sértődj meg, de ez eddig semmi.
Ennyi alapján nem tudom megmondani.
17/F
4/63 LuckyestLooser válasza:
...mien cipőt hordasz? XD
5/63 anonim válasza:
Ennyiből nehéz eldönteni. Nem képre gondolok elsősorban, hanem személyiségre. Amit leírtál, azt minden 2. emberre rá lehet mondani.
6/63 anonim válasza:
:O lehet, hogy pont a barna haj nem áll jól neked, de kép nélkül ezt sem tudjuk megmondani. A testsúlyod se mérvadó, lehetsz izmosabb vagy picit hájas. Belső tulajdonságaid kívülálló lehet másképp ítélné meg. Bocs, nem leoltani akartalak, de ezeket az infók nem sokat jelentenek.
7/63 anonim válasza:
De be ám:D, de azért én a rossz tulajdonságaidra is kíváncsi lennék:D mindenkinek van(nekem is..:DD). Képet küldhetnél privátban :)
9/63 A kérdező kommentje:
mentek a privátok!:) bajszom az már a földig ér.:D
2011. okt. 1. 21:26
10/63 anonim válasza:
Megnéztem a képeket. Mindenféle nyomulás nélkül mondom, hogy az ég világon semmi baj nincs veled ;)Szép arcod van, szépek a szemeid, az alakodat nem teljesen látni, de szerintem azzal sem lehet gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!