Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barna haj ami a vállamig ér, barna szem, 167cm és 62kg, jófej, kedves, imádok haverokkal lenni, szeretek új barátokat szerezni, kicsit nagyszájú.. Képet majd még meggondolom h küldök-e!:D2011. okt. 1. 20:40
11/63 A kérdező kommentje:
Köszii:)
2011. okt. 1. 21:29
13/63 LuckyestLooser válasza:
véletlen nem Noéminak hívnak?
14/63 A kérdező kommentje:
nem Noémi vagyok xD
2011. okt. 1. 21:35
15/63 anonim válasza:
Csak halkan megsúgom, ha a mail címéből nem jössz rá a nevére, akkor
a.) marha fáradt vagy
b.) marha hülye
Egyébként szerintem nagyon szép, aranyos lány vagy, nekem tetszel ;), bár színes kép mégjobb lett volna:D.
18F
16/63 anonim válasza:
Szia, nem raknád ide is ki a képet?
Egyébként, szerintem van a barna hajú, barna szemű lányokban valami nagyon vonzó, főleg ha maga a szemed is szép :)
17/63 A kérdező kommentje:
Nem rakom ki de privibe küldök aki kér...:D
2011. okt. 1. 21:46
18/63 A kérdező kommentje:
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:45
neked nem birok..
2011. okt. 1. 21:48
19/63 anonim válasza:
És msn címet lehet kérni priviben?;D Meg 1 színes képet ha van.:D
21:41es voltam
20/63 anonim válasza:
Azt se tudjuk hol laksz, és hány éves vagy:D
Lehet te vagy a nagyanyám:D
Nagyszájú meg tetszik mivel én nem vagyok az (legalábbis nem annyira mint a haverjaim nagy része)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!